Hailee Steinfeld, gata să ucidă în primele imagini din Barely Lethal

de Cristina Grigore în 5 Ian 2014
Comedia de acţiune îi mai are în distribuţie pe Samuel L. Jackson şi Jessica Alba

După ce a luptat cu extratereştri în Ender’s Game şi a interpretat-o pe Julieta în drama anului trecut, Romeo şi Julieta, Hailee Steinfeld, actriţa de 17 ani care a vrăjit Hollywood-ul prin interpretarea sa din True Grit va apărea anul acesta într-un rol similar cu cel al lui Saoirse Ronan din Hanna. Iat-o în primele imagini din comedia de acţiune Barely Lethal, publicate de revista Entertainment Weekly.

În Barely Lethal, Steinfeld intră în pielea lui Megan Walsh, o tânără antrenată la o şcoală specială pentru asasini, care îşi înscenează la un moment dat propria moarte, tânjind după o adolescenţă normală. Se înscrie apoi la un liceu din suburbie, unde descoperă că viaţa de licean poate fi uneori chiar mai dificilă decât extenuantele antrenamente la care a luat parte, iar a fi popular este uneori mai dureros decât a suporta o tortură.

La cârma producţiei se află Kyle Newman (Fanboys), iar din distribuţie mai fac parte Samuel L. Jackson, Jessica Alba şi Jamie King. Filmul nu are deocamdată o dată de lansare în România.

Exploreaza subiecte similare:

Ender's Game, Romeo and Juliet, Hailee Steinfeld, True Grit, Saoirse Ronan, Hanna, Barely Lethal, Samuel L. Jackson, Jessica Alba, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yellowwolf pe 5 ianuarie 2014 16:00
Sunt in pana de idei regizorii si vad ca modalitatea pe care o abordeaza este sa tranteasca filme de actiune fara a pune prea mult mintea la regie,acolo sa fie,plus ca actritele astea tinere nu se vor remarca prea tare si nu pentru k nu sunt bune dimpotriva sunt cateva extraordinare dar sunt distribuite in filme proaste si oricat de bine ar interpreta rolul pe care il au filmul in general nu e apreciat,pt ca e facut doar sa fie facut
Bayard pe 5 ianuarie 2014 17:16
Hm, nu am vazut acelasi lucru in Kick-Ass 2?
DeadSea07 pe 6 ianuarie 2014 15:03
ai dreptate la fel ca in Kick-Ass 2 (dar cu alta protagonista) daca nu au idei ...
alex_il_fenomeno pe 15 februarie 2014 13:43
Pare sa fi intrat in pielea protagonistei de minune. Il asteptam :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells