Guy Pearce, despre cum era să refuze rolul villain-ului din Iron Man 3

de Cristina Grigore în 8 Iul 2014
Actorul explică într-un interviu cum a fost convins de către Shane Black să joace în film

Într-un recent interviu acordat publicației Total Magazine, Guy Pearce a povestit cum a refuzat partituri în filme inspirate din benzi desenate precum Daredevil sau Batman Begins și a explicat ce l-a determinat până la urmă să accepte rolul antagonistului din Iron Man 3.

,,Agentul meu era extrem de bucuros de posibilitatea unui rol în Iron Man 3 și mi-am dat seama că filmul acesta va fi văzut de mult mai multă lume în comparație cu filmele mele anterioare”, a comentat Pearce. ,,Eu mă purtam ca și cum aș fi zis ,Pare amuzant. Îmi plac Robert Downey Jr. și Gwyneth Paltrow și îmi plac filmele anterioare Iron Man’. Dar când am văzut primul Iron Man, mi-am zis ‘Wow, asta-i ceva cu totul diferit’”.

,,Shane Black, regizorul celei de-a treia părți a seriei, era un admirator de-al meu, am aflat. El a sunat și a cerut să ne întâlnim și mi-a spus apoi ‘Nu îți putem da scenariul, dar îți pot spune eu totul despre film’. Și m-a purtat prin întreaga aventură în timpul mesei de prânz. Suna de-a dreptul interesant. Numai că eu i-am zis în final agentului meu: ‘Nu joc în filmul acesta până nu văd scenariul’. Iar agentul meu a trebuit să îmi explice cât se poate de clar. ‘Chiar nu îți vor arăta scenariul’. Așa că am acceptat. Mi-au trimis scenariul online. ‚Ai două ore să îl citești și până îți va exploda PC-ul!’, mi-au spus. Dar a fost suficient - era exact ce îmi fusese prezentat. Era chiar mai bine decât mă gândeam; cred că a ieșit un film grozav”.

Exploreaza subiecte similare:

Guy Pearce, Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Shane Black, Iron Man 3, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells