Guillermo Del Toro ar putea regiza reboot-ul lui Frankenstein

de Cristina Grigore în 20 Iul 2014
Cineastul este interesat și de un film despre Creatura din Laguna Neagră

Studiourile Universal și-au anunțat zilele trecute intenția de a prelua strategia Marvel de dezvoltare cinematografică a universului supereroilor și a o folosi cu seria lor de monștri clasici, precum Frankenstein, Mumia, Dracula și mulți alții.

Potrivit surselor celor de la BadassDigest.com, președinta Universal Donna Langley a purtat deja o discuție cu regizorul Guillermo del Toro (Pacific Rim), pentru angajarea acestuia la cârma reboot-ului Frankenstein.

,,Este un proiect la care am visat multă vreme, motiv pentru care mă cam sperie acum oportunitatea de a-l realiza”, a declarat Del Toro. ,,Dacă accept să regizez Frankenstein, ar trebui, practic, să sistez tot ce am acum în lucru și să intru într-o stare de relaxare și odihnă pentru trei ani, pentru a fi capabil să imaginez scenariul unui asemenea proiect. Nu e ceva ce vine de la sine, ca o rutină. E cartea mea preferată din toate timpurile. Mi-ar plăcea totuși foarte mult să fac acest film. ”, a mai spus cineastul.

În afară de Frankenstein, Del Toro este interesat și de un film despre Creatura din Laguna Neagră. ,,Cred că acesta este un univers ce merită dezvoltat. Eu sunt de părere că toate aceste filme ar trebui să aibă o corespondență istorică. Mi-ar plăcea să văd Creatura din Laguna Neagră în Epoca Victoriană a Marii Britanii, explorând acea perioadă și folosind un balon cu aer și nave cu aburi”, a explicat Del Toro.

Exploreaza subiecte similare:

Guillermo Del Toro, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells