Guardians of the Galaxy 3, confirmat. James Gunn se va ocupa de regie şi scenariu

de Cristina Grigore în 18 Apr 2017
Cineastul a declarat că dragostea pentru personaje l-a făcut să revină în echipa sequel-ului

James Gunn a confirmat, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, preluat de MovieWeb.com, că se va ocupa de scenariul şi regia celui de-al treilea film din seria Guardians of the Galaxy. El a declarat că era cât pe ce să refuze proiectul, însă dragostea pentru personaje l-a făcut să se răzgândească.

„Până la urmă, dragostea mea pentru Rocket, Groot, Gamora, Star-Lord, Yondu, Mantis, Drax şi Nebula - plus ceilalţi eroi pe care urmează să îi cunoaşteţi - este mai mare decât vă puteţi imagina. Sunt convins că mai au încă o mulţime de aventuri şi lucruri pe care să le înveţe despre ei şi despre minunata, uneori subestimata planetă pe care trăiesc. Şi, ca în Vol. 1 şi Vol. 2, vom crea o poveste care vă va uimi”, a notat Gunn.

În Guardians of the Galaxy Vol. 2, protagoniştii vor încerca să rămână împreună în vreme ce se află în căutarea unor indicii legate de tatăl lui Peter Quill. Personajul în cauză se va numi Ego şi va fi interpretat de Kurt Russell. Alături de Quill, revin în echipă Garmora, Drax, Groot şi Roocket Racoon. Filmul va fi lansat la noi pe 5 mai. 

Exploreaza subiecte similare:

James Gunn, Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Kurt Russell

Alte știri din cinema

Ben Stiller şi Dev Pattel, într-un film despre trupa de striptease masculin Chippendales

Producţia se anunţă exotică şi atractivă, dar şi şocantă şi violentă, descrierea atribuită fiind „Magic Mike întâlneşte Scarface”

Iată următorul proiect al echipei din spatele ultra popularului Game of Thrones

David Benioff și D.B. Weiss vor fi producătorii unei drame inspirate din Războiul Civil American

Toate aceste nopți albe, o experiență senzorială despre ce înseamnă să fii tânăr, din 28 iulie

„Intenția a fost să arăt cum se simte tinerețea în vremurile astea ciudate, în țara asta”, spune regizorul polonez Michal Marczak

Festivalul de Horror&Fantastic „Lună Plină”. Peste trei ore de scurtmetraje horror la Biertan

Are loc în perioada 10 – 13 august la Biertan, județul Sibiu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 18 aprilie 2017 10:25
Cică regizorul James Gunn spune că a decis să se ocupe tot el de urmările la ”Guardians of the Galaxy”, după ce anunțase că nu va face acest lucru, pentru ”dragostea pentru Rocket, Groot, Gamora, Star-Lord, Yondu, Mantis, Drax şi Nebula”!?!?!?... Probabil că și el ne crede pe toți idioți. Ce omite el să spună este că răzgândirea lui a fost decisă doar de puhoiul de bani pe care îl va primi de pe urma acestor urmări, nu are nicio legătură cu ”dragostea” lui pentru personajele filmului...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback