Guardians of the Galaxy 3, confirmat. James Gunn se va ocupa de regie şi scenariu

de Cristina Grigore în 18 Apr 2017
Cineastul a declarat că dragostea pentru personaje l-a făcut să revină în echipa sequel-ului

James Gunn a confirmat, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, preluat de MovieWeb.com, că se va ocupa de scenariul şi regia celui de-al treilea film din seria Guardians of the Galaxy. El a declarat că era cât pe ce să refuze proiectul, însă dragostea pentru personaje l-a făcut să se răzgândească.

„Până la urmă, dragostea mea pentru Rocket, Groot, Gamora, Star-Lord, Yondu, Mantis, Drax şi Nebula - plus ceilalţi eroi pe care urmează să îi cunoaşteţi - este mai mare decât vă puteţi imagina. Sunt convins că mai au încă o mulţime de aventuri şi lucruri pe care să le înveţe despre ei şi despre minunata, uneori subestimata planetă pe care trăiesc. Şi, ca în Vol. 1 şi Vol. 2, vom crea o poveste care vă va uimi”, a notat Gunn.

În Guardians of the Galaxy Vol. 2, protagoniştii vor încerca să rămână împreună în vreme ce se află în căutarea unor indicii legate de tatăl lui Peter Quill. Personajul în cauză se va numi Ego şi va fi interpretat de Kurt Russell. Alături de Quill, revin în echipă Garmora, Drax, Groot şi Roocket Racoon. Filmul va fi lansat la noi pe 5 mai. 

Exploreaza subiecte similare:

James Gunn, Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Kurt Russell

Alte știri din cinema

Serviciile britanice şi cele americane de spionaj, cu atuurile şi hibele lor, luptă cot la cot în Kingsman 2

Kingsman: Cercul de Aur rulează în premieră pe marile noastre ecrane

The Lego Ninjago Movie - maestrul este piesa de rezistență

Spin-off-ul lui The Lego Movie (2014) a intrat în cinematografele noastre pe 22 septembrie

Victoria şi Abdul, o prietenie ascunsă deliberat timp de un secol

Iată cum a ajuns la lumină povestea unei prietenii care a scandalizat în urmă cu un secol opinia publică, despre un tânăr obișnuit din Agra (India), care a ajuns la vârful unui imperiu

Pavel Bartoş, ninja pe nume Zane în aventura animată „The Lego Ninjago Movie”

Animaţia cu piese Lego „The Lego Ninjago Movie” apare pe ecranele noastre dublat, atât în format 3D cât și 2D

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 18 aprilie 2017 10:25
Cică regizorul James Gunn spune că a decis să se ocupe tot el de urmările la ”Guardians of the Galaxy”, după ce anunțase că nu va face acest lucru, pentru ”dragostea pentru Rocket, Groot, Gamora, Star-Lord, Yondu, Mantis, Drax şi Nebula”!?!?!?... Probabil că și el ne crede pe toți idioți. Ce omite el să spună este că răzgândirea lui a fost decisă doar de puhoiul de bani pe care îl va primi de pe urma acestor urmări, nu are nicio legătură cu ”dragostea” lui pentru personajele filmului...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback