Gina Carano va juca în „Expendables la feminin”

de Cristina Grigore în 25 Sep 2012
Gina Carano va juca în „Expendables la feminin”

A trecut de la competiţiile din ring în faţa camerelor de filmat, iar noua postură pare a o prinde de minune. După rolul central din Haywire (foto), Gina Carano a primit oferta de a juca în The Fast and the Furios 6, In the Blood, iar acum, potrivit Variety, a fost aleasă să conducă distribuţia recent anunţatei pelicule numite, până la anunţarea unui titlu, „Expendables la feminin”.

Producătorul filmului, Adi Shankar (The Grey, Dredd 3D, viitorul Killing Them Softly), a declarat presei că alegerea lui Carano era de la sine înţeleasă. „Nu ştiu cum aş putea face un film care se presupune că este o versiune la genul feminin a lui The Expendables, fără a o include pe Gina Carano”, a spus acesta.

Momentan, Shankar nu a dezvăluit şi ce alte actriţe îşi vor face apariţia în film, menţionând doar că este în discuţii cu câteva actriţe de seamă ale genului de acţiune. Milla Jovovich, Kate Beckinsale, Michelle Rodriguez? Vom afla probabil, în curând, ce nume vor completa distribuţia, dar şi detalii despre scenariu şi regizorul ales.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Razvan600 pe 25 septembrie 2012 10:31
interesant......sa vedem cum va iesi si filmul.:)
nicolas84 pe 25 septembrie 2012 12:32
Auzi la asta „Nu ştiu cum aş putea face un film care se presupune că este o versiune la genul feminin a lui The Expendables, fără a o include pe Gina Carano” ???? HAHHAHAHa....adica aia care a jucat intr-un SINGUR film pana acum iar pana mai ieri a fost luptareatza. Cum sa iti imaginezi sa faci un film fara ea???? CLAR.
Pai pana si "super talentata" Cynthia Rothrock (regina filmelor de aciune B) ar fi una la care sa te gandesti MAI DEGRABA in termenii astia decat paparuda de Carano.

deadlord pe 25 septembrie 2012 17:17
Interesanta idea
Bayard pe 25 septembrie 2012 18:24
Ce prostie de anunt, e ca si cum ar fi anuntat inainte de Expendables ca l-au convins pe Terry Crew :)).... importanti sunt Schwarzenegger si Stallone .... deci sa zicem, Jovovich si Rodriguez, sau si mai si, Sigourney Weaver
Nimicdinceparafi pe 25 septembrie 2012 23:49
In primul rand Steven Soderbergh,cel care facut-o remarcata in lumea filmului pe Carano, se crede un Pygmalion modern de vreme ce culege 2 femeiusti sexy (actrita xxx Sasha Grey si luptatoarea Gina Carano) care nu prea au nimic in comun cu arta actoriei si le acorda rolul principal in 2 filme(filmul-experiment Girlfriend Experience si risipa de vedete Haywire) .Cei drept ele exceleza la ce se pricep mai bine,sa le-o traga barbatilor: una cu pumnul cealalta cu ...In al doilea rand ideea de baza a seriei Expendables este de a strange legende de diferite generatii ale filmului de actiune,cu o filmografie bogata in acest gen.„Nu ştiu cum aş putea face un film care se presupune că este o versiune la genul feminin a lui The Expendables, fără a o include pe Gina Carano”-dar ce moasa-sa pe gheata,aparu intr-un singur film si deja nu concepi un Expendables la feminin fara Gina Carano,nea Adi?
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 20:27
ramane de vazut daca se va impune.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells