Ghostbusters a exclus la montaj o scenă de aproape un milion de dolari

de Cristina Grigore în 22 Iul 2016
Din 29 iulie, ne vom convinge singuri dacă „prea mult Chris Hemsworth strică”

Într-un film în care protagonistele ocupă cel mai mult ecranul, un actor popular şi atrăgător echilibrează convenabil scenele şi oferă satisfacţie publicului de ambele sexe. Iată însă că realizatorii lui Ghostbusters/Vânătorii de fantome au decis că filmul conţine „prea mult Chris Hemsworth”. Este doar un joc de cuvinte – potrivit TheHollywoodReporter.com, la montaj a fost scoasă o scenă cu popularul actor, fapt ce s-a tradus, financiar, printr-o pierdere de aproape un milion de dolari. Scena în cauză, ce apare acum pe genericul de final, îl are ca protagonist pe Hemsworth, care dansează pe muzica celor de la The Bee Gees.

Reprezentanţii Sony nu au negat ştirea, însă nu au vrut să confirme exact cât a costat studioul scena menţionată, pentru care au fost necesare două zile de filmări. Se pare că motivul excluderii acesteia la montaj a avut de-a face cu reacţiile nu tocmai favorabile obţinute la previzionările filmului.

Vânătorii de fantome se lansează din 29 iulie şi în cinematografele noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Ghostbusters, Chris Hemsworth

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells