Gest eroic făcut de Jamie Foxx. A salvat un om dintr-un autoturism în flăcări

de Cristina Grigore în 21 Ian 2016
Actorul a avut un „rol” extraordinar în afara platourilor de filmare

Starul lui Ray şi Django Unchained a fost protagonistul unei scene ruptă parcă din filmele de acţiune. Publicaţia The Guardian a preluat informaţiile oferite de KCAL 9 TV din Ventura City, California, unde, chiar în faţa casei lui Foxx, un bărbat de 32 de ani, Brett Kyle, a fost accidentat şi imobilizat, în urma unui accident, în autovehiculul pe care îl conducea.

Zgomotul produs de impact l-a alertat pe actor, aflat în locuinţa sa. El a apelat numărul de urgenţe şi a ajutat, alături de un paramedic, la eliberarea lui Kyle din autoturismul răsturnat şi cuprins de foc. La scurt timp după ce a fost tăiată centura de siguranţă şi bărbatul a fost scos din maşină, aceasta a fost curpinsă în totalitate de flăcări.

Întrebat ulterior despre incident, Foxx a povestit: „Pe măsură ce îl ajutam să iasă, îi ziceam: ‘Trebuie să mă ajuţi şi tu, pentru că nu vreau să te las aici’. Ai avut îngerii cu tine'. Nu văd asta ca pe gestul unui erou. Era o situaţie… trebuia să fac ceva. Pană la urmă, totul a fost bine”, a mai spus el.

Bărbatul salvat este acum internat. Are două coaste rupte si un plăman perforat. Tatăl acestuia a ţinut să îi mulţumească actorului, iar întâlnirea a fost imortalizată de Foxx, care a notat sub imagine: „M-am întâlnit astăzi cu tatăl celui salvat aseară. Asta-i tot ce contează. Că un bărbat, un fiu, viaţa unui frate a fost cruţată aseară. Dumnezeu ne ţine strâns în braţele sale… Nu există eroi… Doar taţi fericiţi”.  

Exploreaza subiecte similare:

Jamie Foxx, actor

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 21 ianuarie 2016 11:55
Nu doar un actor bun si de succes, nu doar un milionar in dolari ci si un om. Cred ca asta face diferenta....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells