Gerard Butler şi Katherine Heigl, la braţ cu Ultimul vampir, săptămâna aceasta

de Gloria Sauciuc în 10 Sep 2009
Gerard Butler şi Katherine Heigl, la braţ cu Ultimul vampir, săptămâna aceasta

În urmă cu câteva luni, mai exact în martie, avea premiera producţia Despre barbaţi şi nu numai.../He's Just Not That Into You care ne-a oferit o imagine savuroasă a chinurilor prin care trec bărbaţii când e vorba de seducerea sexului opus. Adevărul gol-goluţ/The Ugly Truth continuă seria portretelor misandre, şi prezintă bărbaţii ca animale obsedate doar de... hm, sex.
E o plăcere să vezi personajul jucat de Gerard Butler (nu pe toată durata filmului confortabil cu rolul) emiţând judecăţi de valoare despre cum văd bărbaţii lucrurile când e vorba de interacţiunea cu sexul opus, iar - la celălalt pol - să vezi personajul idealist şi candid al lui Katherine Heigl, în căutarea marii iubiri, trebuind să ţină piept teoriilor lui Butler.
Dacă prima parte a filmului e cu adevărat agreabilă, continuarea merge sigur spre o poveste previzibilă. Dar filmul râmâne o comedie romantică cu care te destinzi într-o seara de week-end. Memorabilă rămâne scena orgasmului la restaurant, pe care  Katherine Heigl o "execută" foarte bine.

Al doilea film al al săptămânii 11-17 septembrie la cinema este Blood: The Last Vampire, interzis minorilor sub 18 ani. Producătorii Bill Kong (Crouching Tiger, Hidden Dragon; Hero) şi Abel Nahmias (11 Commandments) fac echipă cu regizorul Chris Nahon (Kiss of the Dragon) pentru a realiza această aventură cu vampiri, în care speranţa omenirii stă în mâinile unei adolescente de 16 ani, ce ascunde un secret chinuitor - provine dintr-un tată-om şi o mamă-vampir şi este de secole o singuratică, obsedată de dorinţa de a-i lichida pe toţi vampirii din lume cu ajutorul tehnicilor sale de samurai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lavinia pe 10 septembrie 2009 22:36
vreau sa-l vad, imi plac ambii actori, imi place povestea
Maria pe 13 septembrie 2009 11:25
Gerarld Butler, e ok...Katherine Heigl in schimb e dezastruoasa!...cel putin in ceea ce priveste rolul pe care il interpreteaza! in timp ce personajul masculin evolueaza, se sensibilizeaza, si isi arata si partea soft, personajul feminin e o catastrofa! Nu exista femeie, cu principii, cu liste si asa mai departe care sa destainuie unui barbat cunoscut de doar o saptamana, cat de des se masturbeaza, nu primeste cadouri chilotei vibratori,nu discuta cand si cu cine face sex si asa mai departe. Tine de educatia ei de femeie idealista.Plus...parea pe care mi-a lasat-o personajul lui Katherine Heigl este de femeie usoara, care se lasa usor prinsa in jocurile amorului. Comedie romantica pe naiba...e un fel de van wilder, foarte slab. Parerea mea!
Magda pe 17 septembrie 2009 11:44
pt Maria

Cred ca ar treb sa te calugaresti cu ideile astea sau cel putin sa nu pari ipocrita...suntem in secolul 21...parerea mea..
Eu am vazut filmul si mi s a parut foarte bun chiar AI CE INVATA din el daca privesti in profunzime.

Ana pe 18 septembrie 2009 16:10
Am vazut filmul si mi s-a parut o comedie reusita care contine cateva adevararuri savuroase desi idila e putin utopica si reprezinta visul oricarei femei de a avea un iubit care e in acelasi timp confident si mai ales very charming....Criticile de mai sus la adresa actritei denota invidie specific feminina !!!! Ce sa faci draga , nu poti fi tu in locul ei dar poti sa critici si sa comentezi ! De parca ii pasa cuiva !!!
Radu1711 pe 23 aprilie 2010 16:09
foarte bun filmul, mi-a placut
danielopol radu pe 21 septembrie 2010 16:17
KATHERINE HEIGL(IZZIE DIN ANATOMIA LUI GREY)JOACA FOARTE BINE

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells