George Clooney a devenit tată. Starul de 56 de ani are gemeni

de Cristina Grigore în 7 Iun 2017
Amal, 39 de ani şi Clooney, 56 de ani, s-au căsătorit în 2014, în Italia

George Clooney, 56 de ani şi soţia sa, Amal, 39 de ani, au anunţat ieri venirea pe lume a celor doi copii ai lor. Conform declaraţiei publicate de purtătorul de cuvânt al acestora în secţiunea de gossip a New York Post, Page Six, gemenii Ella şi Alexander, alături de mamă, sunt „sănătoşi şi fericiţi”. Într-o notă amuzantă, se menţionează şi că „tatăl este sedat, dar îşi va reveni în câteva zile”.

Ella şi Alexander sunt primii copii ai lui Clooney, considerat cândva unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai Hollywood-ului şi ai lui Amal, o avocată pentru drepturile omului cu origini libaneze, care nu şi-a întrerupt activitatea nici în timpul sarcinii. Vestea că cei doi vor deveni părinţi a fost dezvăluită în luna februarie de gazda emisiunii „The Talk”, Julie Chen, care a spus că nu doar Jay Z şi Beyonce aşteaptă gemeni. Ulterior, ştirea a fost confirmată de prietenul apropiat al lui Clooney, actorul Matt Damon.

Deşi starul lui Ocean's Eleven şi Three Kings declara în 2006 revistei People că nu şi-a dorit niciodată copii şi nici nu are în plan acest lucru, el şi-a petrecut ultimele luni entuziasmat şi extrem de preocupat de venirea pe lume a gemenilor. „Nu pot veni acolo, nu vreau ca Amal să nască în lipsa mea”, justifica actorul, la un moment dat, refuzul de a participa la un eveniment umanitar în Armenia.

Clooney s-a căsătorit cu Amal într-o ceremonie fastuoasă, desfăşurată în Italia, în 2014. 

Exploreaza subiecte similare:

George Clooney

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback