Geoffrey Rush nu va mai apărea în seria Piraţii din Caraibe

de Cristina Grigore în 31 Mai 2017
„S-a sfârşit pentru mine”, spune actorul, care a fost prezent în toate producţiile seriei

Prezent în toate producţiile francizei Piraţii din Caraibe – încă de la lansarea primului film, Piraţii din Caraibe: Blestemul perlei negre, în 2013 – actorul Geoffrey Rush, interpretul căpitanului Hector Barbossa, a declarat că după ultima parte, Răzbunarea lui Salazar, nu va mai apărea în franciză.

Într-un interviu acordat Collider.com, acesta a explicat că intriga lui Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - lansat pe 26 mai şi în cinematografele noastre - nu oferă personajului său loc şi în viitoarele trei filme: „Nu ştiu ce se va întâmpla cu finalul seriei, însă ştiu cu siguranţă că eu nu voi mai apărea acolo. Cred că noţiunea de sacrificiu ar fi banalizată. S-ar putea ca scenariştii să vină cu o idee, însă eu i-am spus lui Bruckheimer: ‘Cred că acesta este sfârşitul lui Barbossa şi a pierde un personaj important este bine”, a explicat Rush.

În Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar, Jack Sparrow (Johnny Depp) se află în pericol de moarte atunci când un fost inamic, Căpitanul Salazar (Javier Bardem), strânge o armată de piraţi-fantomă şi porneşte să extermine piraţii mărilor. Singura cale de scăpare pentru Sparrow este găsirea Tridentului lui Poseidon, cel ce îi va oferi controlul asupra apelor.

După lansarea din acest week-end, Răzbunarea lui Salazar se află pe primul loc în box office-ul din România. Este lider de clasament şi în Statele Unite, unde s-a lansat cu 78,4 milioane de dolari încasări. Producţia şi-a depăşit, internaţional, bugetul de producţie (230 milioane dolari), încasările totale ridicându-se la 326,3 milioane de dolari.

 

Exploreaza subiecte similare:

Geoffrey Rush, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Johnny Depp, Javier Bardem

Alte știri din cinema

Ben Stiller şi Dev Pattel, într-un film despre trupa de striptease masculin Chippendales

Producţia se anunţă exotică şi atractivă, dar şi şocantă şi violentă, descrierea atribuită fiind „Magic Mike întâlneşte Scarface”

Iată următorul proiect al echipei din spatele ultra popularului Game of Thrones

David Benioff și D.B. Weiss vor fi producătorii unei drame inspirate din Războiul Civil American

Toate aceste nopți albe, o experiență senzorială despre ce înseamnă să fii tânăr, din 28 iulie

„Intenția a fost să arăt cum se simte tinerețea în vremurile astea ciudate, în țara asta”, spune regizorul polonez Michal Marczak

Festivalul de Horror&Fantastic „Lună Plină”. Peste trei ore de scurtmetraje horror la Biertan

Are loc în perioada 10 – 13 august la Biertan, județul Sibiu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 3 iunie 2017 21:49
e bine ca ati dat ditamai spoilerul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback