Garrett Hedlund, protagonist în Akira?

de Cristina Grigore în 20 Oct 2011
Garrett Hedlund, protagonist în Akira?

Aflată în faza de proiect de mai mulţi ani, ecranizarea seriei manga Akira a lui Katsuhiro Otomo, a primit în sfârşit undă verde de la studiourile Warner Bros. Producţia, la cârma căreia a fost anunţat în vară regizorul spaniol Jaume Collet-Serra (Orphan, Unknown) are acum o dată de începere a filmărilor şi un actor preferat pentru rolul principal.

Potrivit Variety, filmul a primit un buget de (doar) 90 de milioane de dolari (o diferenţă uriaşă faţă de The Lone Ranger al lui Gore Verbinski) şi urmează să înceapă producţia în primăvara anului viitor.

Pentru rolul central, cel lui Kaneda, producătorii l-au avut în vizor pe James Franco  - ba chiar şi despre Keanu Reeves se zvonea că va apărea în film – însă acum şi-au îndreptat atenţia spre Garrett Hedlund (Tron), care este în acest moment candidatul principal pentru a-l întruchipa pe protagonist.

Scenariul, a cărui ultimă variantă a fost semnată de Steve Kloves (Harry Potter), plasează acţiunea filmului în New Manhattan, povestea urmând în mare parte aventurile liderului unei găşti de motociclişti din oraş (Kaneda), al cărui prieten (Tetsuo) primeşte, în urma unui experiment guvernamental eşuat, distructive abilităţi psihokinetice.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 20 octombrie 2011 09:47
Ar fi excelent dak ar face film despre seria anime de exceptie Ghost in the Shell. Foarte bine realizata !
alex_il_fenomeno pe 20 octombrie 2011 14:48
se prezinta interesant aceasta productie . de urmarit .
AimeeLov pe 28 octombrie 2011 10:18
Vreau sa vad asta !:X

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells