"Garcea si Oltenii", în topul publicului, înainte de lansare!

10 Oct 2002
"Garcea si Oltenii", în topul publicului, înainte de lansare!
Cu toate cã nu a fost lansat încã, lung-metrajul Garcea si Oltenii se aflã deja în topul publicului, adunînd mai multe voturi din partea celor care au accesat site-ul www.cinemagia.ro decît unele filme care ruleazã deja în cinematografe!
Astfel, aproape 130 de spectatori au votat Garcea si Oltenii drept filmul preferat, cu mai mult de zece zile înainte de premierã! Prin urmare, comedia româneascã realizatã de Mediapro Pictures se aflã înaintea unor filme precum Regatul de Foc, Drumul spre pierzanie, Barbatii in negru II, Harry Potter si Camera Secretelor, Vanilla Sky - Deschide ochii, etc., în topul Cinemagia.
Alãturi de vedetele sitcomului de televiziune Vacanta Mare - Mugur Mihãescu si Radu Pietreanu, filmul îi are în distributie pe Alexandra Mutu, Florin Petrescu, Mirela Stoian si Radu Florescu. O parodie a vietii românesti filmatã în stil american de regizorul Sam Irvin, Garcea si Oltenii are la bazã un scenariu semnat de aceiasi Mugur Mihãescu si Radu Pietreanu. Potrivit realizatorilor, lung-metrajul înseamnã mai mult decît o însiruire de gaguri în stil Garcea si familia Pîrtag. Rãpiri, crime neelucidate, agenti CIA si teroristi amplificã povestea. Traiul tihnit al personajelor se complicã. Rãsturnãri neasteptate de situatie vor face deliciul fanilor, alãturi de personajele noi, pline de umor. Potrivit realizatorilor, Garcea si Oltenii este povestea celui mai prost politist din lume care, întîmplãtor, întîlneste cea mai anapoda familie care existã pe fata pãmîntului. Leana si Costel au noroc cu carul si nu stiu ce sã facã acum cu el.
"Ce ati vãzut pînã acum n-a fost nimic", îi avertiza Mugur Mihãescu pe fani la începutul filmãrilor. Spectatorii se vor convinge dacã este adevãrat sau nu în 18 octombrie, cînd comedia va începe sã ruleze în cinematografele din tarã.

Anca Romanescu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells