Game of Thrones, Orange is the New Black și Fargo, cele mai multe nominalizări la premiile Emmy 2014

de Cristina Grigore în 11 Iul 2014
Premiile Emmy vor fi acordate pe 16 august, în cadrul unei ceremonii desfășurate în cadrul Nokia Theatre din Los Angeles

Nominalizările celei de-a 66-a ediții a premiilor Emmy - ce răsplătesc cele mai bune seriale, mini serii și filme de televiziune, alături de actorii și realizatorii lor – au fost anunțate ieri pe scena Goldenson Theatre din Hollywood, după un discurs ce a punctat extinderea rapidă a televiziunii pe mai toate platformele cunoscute. A fost menționat aici și site-ul Netflix, mai ales că unul dintre serialele ce rulează pe acest canal, House of Cards, a primit multiple nominalizări, inclusiv pentru Cea mai bună actriță în rol principal, Robin Wright și Cel mai bun actor în rol principal, Kevin Spacey.

Cele mai multe nominalizări, 19, au mers către serialul de senzație al HBO, Game of Thrones, incluzându-le pe cele pentru Cel mai bun serial-dramă și Cea mai bună actriță în rol secundar, Lena Headey. Fargo s-a ales cu 18 nominalizări, printre care și cea pentru Cel mai bun actor principal într-o miniserie sau film pentru televiziune, Billy Bob Thornton. Alte 12 nominalizări a primit Orange Is the New Black, producția de comedie având mari șanse de câștig la categoria Cel mai bun serial de comedie.

Saturday Night Live a primit 14 nominalizări. Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) a primit o nominalizare pentru Dancing on the Edge, în vreme ce Mark Ruffalo a inclus în palmares prima sa nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din drama The Normal Heart.

Premiile Emmy vor fi acordate pe 16 august, în cadrul unei ceremonii desfășurate în cadrul Nokia Theatre din Los Angeles.

Exploreaza subiecte similare:

House of Cards, Game of Thrones, Fargo, Orange Is the New Black, Dancing on the Edge, The Normal Heart

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
serby96 pe 11 iulie 2014 10:37
Sper ca Matthew McConaughey va pleca acasa cu un Emmy pt. Rolul lui din True Detective...a fost genial
monu pe 11 iulie 2014 20:28
Mnda a fost genial!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells