Gaga: Five Foot Two, un documentar incitant, la fel ca artista

de Cristina Grigore în 12 Sep 2017
Teaser trailer-ul producţiei ne introduce în culisele pregătirilor noului album al cântăreţei şi ale vieţii sale în afara scenei

În costumaţii sumare şi neobişnuite, aşa cum apare şi pe scenă, Lady Gaga se mişcă energic printre boxe, microfoane şi standuri cu CD-uri. Fanii o înconjoară şi o urmăresc peste tot, însă ritmul alert, nebunesc, îşi pune amprenta asupra sănătăţii artistei…

Vedem toate acesta în teaser trailer-ul prezentat de Billbooard.com - Gaga: Five Foot Two, din în care aflăm care este viaţa vedetei (pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta) în afara scenei, într-un mix de momente energice, dar şi mai liniştite, chiar intime.

O vedem pe Gaga în toiul pregătirilor pentru Joanne, al cincilea său album de studio, dar şi hotărâtă să dea totul pentru una dintre cele mai "cu greutate" apariţii ale sale din cadrul unui eveniment american important. Voi lupta la sânge pentru ca ei să iubească la nebunie acest număr”, spune Gaga în pregătirea apariţiei sale din cadrul Super Bowl 2017. Sunt incluse şi momente mai delicate, de pe patul de spital, când artista este supusă unei intervenţii medicale la umăr.

                      

Documentarul - ce beneficiază de un poster artistic, expresiv - a fost prezentat la Festivalul de Film de la Toronto şi va fi difuzat pe Netflix din 22 septembrie. Regia îi aparţine lui Chris Moukarbel. Gaga şi-a anulat concertele la începutul acestei luni din cauza unei infecţii respiratorii. 

Exploreaza subiecte similare:

Lady Gaga, Chris Moukarbel

Alte știri din cinema

Aniversarea, ultimul film cu regretatul Mircea Albulescu, din 10 noiembrie

Produs și distribuit în România de Dakino Production

România văzută de documentariști, la Astra Film Sibiu 2017

Țara Moartă, Eu sunt Hercule, Planeta Petrila, Ultimul căldărar, în program

The Square, câștigătorul Palme d’Or 2017, deschide Les Films de Cannes à Bucarest

Festivalul se extinde în alte şapte orașe din România

Începe Noaptea Albă a Filmului Românesc

Avanpremiere, filme tribut și invitați speciali în opt locații din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback