Fustangii pe marele ecran

de Cinemagia în 20 Nov 2012

Fustangii (în original: Les infidèles) este o colecţie de scurtmetraje pe tema infidelităţii masculine realizate de şapte regizori francezi. Filmul va intra pe 23 noiembrie în cinematografele Elvira Popescu, Movieplex Cinema Plaza, Grand Cinema Digiplex - Băneasa, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza din București şi Cityplex Constanţa. Doi dintre regizori şi protagoniştii din majoritatea episoadelor sunt Jean Dujardin (The Artist, Globul de Aur şi Cannes 2011) şi Gilles Lellouche (Jeux d’enfants), actori celebri în Franţa care s-au gândit să pună la un loc cele mai întâlnite situaţii care intervin într-un cuplu atunci când apare infidelitatea.

Lungmetrajul este adus în România de Independenţa Film, casa de distribuţie care promovează filme independente de referință, de nişă sau câştigătoare ale unor premii internaţionale prestigioase. Independenţa Film a distribuit pelicule ca Trainspotting, Amélie, Melancholia, Todo sobre mi madre, In The Mood for Love, Vicky Cristina Barcelona, Dogville.

Afișează:
1 din 7
La Bonne Conscience (Cu conştiinţa curată), regia Michel Hazanavicius (Globul de Aur 2012, "Cel mai bun film de comedie" pentru The Artist)

Povestea. Mai precis, vechea poveste. În cazul de faţă, a teambuilding-ului. A plecării din oraş cu colegii, cu "firma" etc. Depărtarea de casă. Posibilitatea unui flirt cu colegele, cu recepţionera, cu femeia de serviciu. Plus petrecerea de seară. Plus alcoolul. Plus camerele single la hotel. A fi sau a nu fi fidel? Aceasta este întrebarea.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 24 decembrie 2012 22:38
suna foarte interesant. mai am de urmarit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells