Furios şi iute 8, în aprilie 2017

de Ştefan Dobroiu în 24 Apr 2015
Despre ce va fi vorba în continuarea campionului actual al lui 2015?

Furios şi iute 7 (cronica noastră aici) a strâns 1,15 miliarde de dolari în nici o lună de prezenţă pe marile ecrane din lume, prin urmare o continuare, ştiam cu toţii, era inevitabilă. Vin Diesel a confirmat la evenimentul CinemaCon din Las Vegas că aceasta a primit undă verde din partea studiourilor Universal, filmul având deja o dată de premieră: 14 aprilie 2017.

În acest moment nu există un titlu final şi nici un regizor ataşat proiectului. Înainte de lansarea lui Furios şi iute 7, Vin Diesel a declarat în emisiunea Jimmy Kimmel Live că un eventual sequel va avea loc în New York şi că rolul interpretat de Kurt Russell în Furios şi iute 7 va fi mărit pentru următorul film. Chris Morgan va scrie şi scenariul următoarei producţii.

Una din marile enigme ale blockbusterului din 2017 este şi dacă personajul Brian O'Conner, pentru scenele căruia actorul Paul Walker a fost readus la viaţă digital (detalii despre efectele speciale ce au costat 50 de milioane de dolari) îşi va face apariţia în noua aventură a lui Dom Toretto şi a familiei sale. Sunt toate şansele ca măcar o scenă să-l omagieze pe actorul decedat în noiembrie 2013 într-un accident de maşină.

Dacă eşti fanul seriei, iată o veste bună: şefii de la Universal au declarat că îşi doresc încă cel puţin trei părţi, prin urmare sunt puţine şanse ca franciza să se termine înainte de al zecelea film.

În România Furios şi iute 7 a devenit cel mai popular film lansat în ultimii şase ani, cu 563.000 de spectatori. Premiera din 3 aprilie a întrecut Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri (526.000 de spectatori), dar mai are mulţi români de atras în cinematografe pentru a declasa Avatar (881.000 de spectatori) din fruntea topului celor mai populare filme lansate în ultimul deceniu în ţară.

Exploreaza subiecte similare:

Fast and Furious 7, Vin Diesel, Kurt Russell, Paul Walker

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ovidiu239 pe 24 aprilie 2015 13:46
Tanar si nelinistit
Manusa pe 24 aprilie 2015 14:58
Chiar asta vroiam sa zic si eu, va fi ca si cu Tanar si Nelinistit, continua la infinit. Oricat de bun si oricat de mult mi se pare seria, totusi trebuia sa zic ca ar trbui sa aiba un sfarsit.....
XShadowX pe 24 aprilie 2015 16:24
eu personal ma bucur ca va mai fi un film ;)
Lynna305 pe 24 aprilie 2015 17:47
In general nu imi plac filmele care continua la nesfarsit cu n sequeluri, insa astept next-urile, pentru ca sunt un mare fan al seriei. Daca la Furious 7 am fost curioasa ( pe langa inclinarea spre serie) cum au rezolvat problemele scenelor cu Paul, in ceea ce priveste urmatoarele filme ( cel putin 8-ul) sunt curioasa cum vor fi fara el, doar cu Dom. Si cred ca aceasi curiozitate o vor avea multi.
edward27 pe 24 aprilie 2015 19:12
Cata vreme ies bani de ce sa nu faca o telenovela .
Se vor opri cand vor realiza ca nu mai au fani. Eu sincer eram mare fan al seriei, asta pana cand am aflat ca vor sa ajunga la 10 filme desi Paul a murit, sunt de parere ca trebuia sa incheie la 7 pentru ca spiritul Fast & Furious a murit o data cu el.
Si de parca nu era de ajuns acum aflu ca se fac mai mult de 10 filme. Chiar nu inteleg de ce ! Eu personal nu mai merg in cinema pentru o telenovela.

RaMy_SmIlE pe 25 aprilie 2015 00:08
Nu creed ...Vin Diesel fara Paul Walker e ca masina fara motor ..intr-un fel chiar ma bucur ca franciza o sa continue ,dar fara Paul nu o sa mai fie la fel .. se vede clar din partea a 7-a ca are un final care spune multe si nu ar mai avea de ce sa continue franciza ..pentru Paul ar trebui ca 7 sa fie ultimul film..e in memoria lui,sunt curioasa sa vad cum o sa fie realizat partea a 8-a. Atata timp cat nu mai e actorul care a avut un rol important in film nu ar mai trebui o continuare .
deco20 pe 25 aprilie 2015 14:05
furious 7 mi s-a parut ca un film cu s.segal :)) il tot bateau pe statham si el nu avea nici o vanataie :))) statham avea arme,masini scumpe,elicoptere,drone exact ca intr-un joc hackuit in care ai "no limit" :))...accident frontal la 100km/h iar ei se dau jos si sea iau la bataie(nimeni nu pateste nimic) insa the rock sta tot filmul in ghips dupa prima bataie cu statham :)))...distrugeri de orase parca erau pe luna...masini zburatoare,sarituri dintr-o cladire in alta,apoi in inca una :)) cred ca in partea a 8-a dom va omora cel putin un alien sau un predator
Shadow_Master pe 25 aprilie 2015 22:32
Inca unul!Serios?!!Chiar mi-a placut partea a 7-a dar deja e prea mult.Astia cred ca vor sa faca ceva gen vineri 13,cand crezi ca s-a terminat seria mai baga inca un rahat de film ca poate se mai careva la cinema sa-l vada.
fendal pe 26 aprilie 2015 19:29
Mie unul mi a placut Furios 7 chiar de a avut exagerari la unele faze, Eu astept sa apara si urmatorul, acum s a o luam si asa, un film fara exagerari sau efecte speciale specatculoase nu e film de top.
kalamity pe 26 aprilie 2015 23:49
cancerul continua

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells