Furios şi iute 7 bate recorduri şi în România

de Ştefan Dobroiu în 6 Apr 2015
În primul weekend filmul a fost văzut de 196.000 de spectatori

Promisiunea unui spectacol cinematografic de excepţie şi un bun-rămas emoţionant de la Paul Walker i-a atras şi pe români în faţa marilor ecrane: Furios şi iute 7 a fost văzut în weekend-ul de debut de nu mai puţin de 196.210 spectatori, record absolut la noi în ţară.

Click aici pentru cronica filmului şi aici pentru recomandările noastre cu privire la premierele lunii aprilie.

Popularitatea ieşită din comun din România este dublată de una identică peste hotare: al şaptelea film al francizei a strâns deja 384 de milioane de dolari la nivel global, înregistrând al patrulea cel mai bun weekend de debut din istoria cinema-ului, conform cifrelor oferite de distribuitorul Ro Image 2000. În acest context, nu mai par deloc nerealiste aşteptările ca Furios şi iute 7 să devină primul film al francizei care să depăşească pragul de un miliard de dolari încasări.

În România primul weekend al lui Furios şi iute 7 a întrecut de departe deţinătorul anterior al recordului, The Hobbit: The Battle of the Five Armies, care vindea 148.000 de bilete în doar trei zile la debutul său din decembrie 2014. Anul acesta am mai avut un candidat la podium, Fifty Shades of Grey, distribuit tot de Ro Image 2000, cu 145.000 de spectatori în primul weekend.

Exploreaza subiecte similare:

Fast and Furious 7, Paul Walker, Fifty Shades of Grey, The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny987 pe 6 aprilie 2015 13:05
wow!!
XShadowX pe 6 aprilie 2015 14:15
Mi se pare normal si ma bucur ca a depasit recordul detinut de porcaria Fifty Shades of Grey ;)
danny987 pe 6 aprilie 2015 16:55
Recordul era detinut de Hobbit 3.
santoss07 pe 6 aprilie 2015 17:50
E bine ca lumea merge la cinema. Incasari frumoase pt filmul Fast and Furious 7, felicitari tuturor care au lucrat la realizarea lui dar eu fiind un fan al filmelor SF (bineinteles imi place si seria Fast and Furious) tind sa cred ca din pacate nu cred ca The Avengers: Age of Ultron vor avea incasari mai mari sau cel putin la fel de bune la noi in tara! :(
Manusa pe 6 aprilie 2015 18:59
Un film care merita vazut, chiar astazi am fost sa il vad si isi merita fiecare banut dat pe bilet. Cu siguranta va depasi 500 000 de spectatori la noi in tara.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells