Fuga după blockbustere a Hollywood-ului, criticată de Ray Liotta

de Cristina Grigore în 14 Iul 2016
„Când am început eu ca actor, dacă apăreai într-un serial TV, cariera ta era la final", mai subliniază actorul

Ray Liotta se poate lăuda cu o carieră destul de lungă la Hollywood – este cunoscut cel mai bine pentru rolurile din Godfellas, Killing Them Softly şi Blow – timp în care a putut observa foarte bine evoluţia industriei. Actorul a declarat, într-un interviu acordat DigitalSpy.com, că este dezamăgit de calitatea filmelor, de goana după blockbustere a Hollywood-ului şi de canditatele selectate pentru Oscar.

„Producţia de cinema este din ce în ce mai ahtiată după blockbustere. Mai sunt şi filme de calitate, dar ele se împuţinează treptat. Iar acum, dintr-un motiv ciudat, nominalizează 10 pentru trofeul de Cel mai bun film la premiile Academiei. Eu mă întreb, câte dintre ele sunt, cu adevărat, atât de bune pentru a merita un Oscar? Poate trei, dacă există şi acestea”.

„Pur şi simplu nu se mai produc filme ca înainte. Par că sunt mai grăbiţi să scoată filme cu efect maxim la box office, în care investesc 250 de milioane de dolari, decât să facă 20 de filme a căte 10 milioane”.

Actorul, acum în vârstă de 61 de ani, a preferat, tocmai din acest motiv, să se axeze în ultima vreme pe roluri de televiziune. Anul acesta a debutat în rolul ofiţerului de poliţie Wozniak, din serialul Shades of Blue, în care joacă alături de Jennifer Lopez.

„Am observat care este trend-ul acum – multe dintre scenariile de calitate iau calea televiziunii. Peisajul industriei este mult schimbat”, a conchis actorul.

„Când am început eu ca actor, dacă apăreai într-un serial TV, cariera ta era la final. Acum este exact invers – cei mai buni regizori şi scenarişti se îndreaptă spre TV. Scorsese de exemplu, este la al doilea serial. Pare că acum aşa merg lucrurile – trebuie deci să intru în joc ca să mă aflu şi eu printre câştigători”, a mai spus Liotta.

Exploreaza subiecte similare:

Ray Liotta, actor, Shades of Blue

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells