Frozen 2, confirmat. A început deja lucrul la sequel, asigură Idina Menzel

de Cristina Grigore în 1 Dec 2014
Animaţia lansată de Disney anul trecut a depăşit un miliard de dolari încasări în toată lumea

Succesul de proporţii al Disney de anul trecut (cu încasări ce au depăşit un miliard de dolari în toată lumea) a făcut ca o continuare a animaţiei Frozen să fie inevitabilă. După mai multe luni în care Frozen 2 a apărut doar în zvonurile publicaţiilor de profil, iată că producţia este confirmată de interpreta din film a Elsei – şi cea a hit-ului Let It Go – Idina Menzel.

Actriţa a vorbit despre începerea producţiei continuării într-un interviu acordat ediţiei britanice a lui The Telegraph, menţionând, de asemenea, că se merge înainte şi cu versiunea pentru scenă. „Sunt amândouă în lucru”, a asigurat Menzel. Însă, în ceea ce priveşte implicarea sa în proiecte, actriţa a fost mai rezervată.

„Da, e posibil să fiu şi eu acolo. Nu în adaptarea pentru scenă – nu ştiu ce se va întâmpla cu aceea – dar în film, sper. Vom vedea. Aştept şi eu să văd cum vor evolua lucrurile”, a explicat Menzel.

Exploreaza subiecte similare:

Frozen, Idina Menzel

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 1 decembrie 2014 13:45
Mda, stiu ca au mai facut continuari.... insa de fiecare data le-au facut pt video, indiferent cat de mare fusese primul film. E o zi neagra pt Disney din punctul meu de vedere. Oricum, pana la urma sunt o firma pt profit. Primul Frozen i-a prins complet nepregatiti,..... nu se asteptau la succesul asta, nu au inteles cum de l-au obtinut. Adica nu aveau nimic pregatit, nu aveau jucarii pregatite, nu aveau marfa promotionala, nu aveau pregatite sectiuni speciale in parcuri, etc etc etc. Au avut un bulan fenomenal, considerand ca au refacut filmul din mers de eci de ori....
Phantom_sub pe 2 decembrie 2014 00:38
Mie îmi place Frozen-ul din Once Upon A Time, atât. Nu mi-a plăcut animaţia.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells