Fiul lui Clint Eastwood are un corp de invidiat. Întreţinerea aspectului fizic nu este „o corvoadă”, susţine actorul

de Cristina Grigore în 5 Iun 2015
După ce şi-a atras tot mai mulţi admiratori ca urmare a unei reclame „la bustul gol”, actorul a fost întrebat ce face pentru a avea un corp atât de bine lucrat

Multe staruri de la Hollywood fac eforturi uriaşe pentru a-şi menţine aspectul fizic, iar pentru unele dintre acestea mersul la sala sau practicarea unui sport nu este chiar o plăcere. Însă Scott Eastwood pare să nu vadă în acest lucru o corvoadă şi, după cum reiese dintr-un interviu recent acordat site-ului E!Online, nu simte vreo presiune din partea Hollywood-ului în acest sens.

Actorul a filmat recent o reclamă pentru un brand american de parfumuri, în care îşi expunea bustul perfect contra valurilor mării, imagine ce i-a  adus un „val” nou de admiratori.

„Dacă face parte din ritmul tău de viaţă, nu are cum să fie o corvoadă”, a explicat starul lui The Longest Ride. „Este ceva ce mă face să mă simt bine. Tatăl meu [Clint Eastwood] obişnuia să sublinieze acest lucru: ‘Corp sănătos, minte sănătoasă’. Aşa că îmi place. Nu mă simt obligat să fac asta”, a continuat el.

Cum se menţine totuşi în formă actorul de 29 de ani? „Mi se pune des această întrebare. Pentru mine e vorba de un singur lucru. Pentru a fi cu adevărat în formă, trebuie să fii mereu în mişcare, să combini tot felul de sporturi şi de antrenamente. Aşa că, în cazul meu, o zi dinamică înseamnă să merg la sală, să fac tot felul de exerciţii combinate, apoi să merg la surf şi poate la încă o şedinţă de jiu-jitsu pe seară, ori să merg să înot”, a dezvăluit el.

Scott se află zilele acestea la Maui Film Festival, unde a fost recompensat cu premiul pentru Cel mai bun star în ascensiune.

 

Exploreaza subiecte similare:

Scott Eastwood, actor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells