Filmul Transformers despre Bumblebee va funcţiona ca un prequel al francizei

de Cristina Grigore în 11 Apr 2017
Transformers: The Last Knight se lansează la noi pe 23 iunie

Pelicula inspirată din franciza de acţiune Transformers, centrată pe Bumblebee, va funcţiona ca un prequel al seriei. Informaţia a fost confirmată de Michael Bay, într-un interviu acordat MTV.com. „Ne vom întoarce în timp, însă lucrurile se vor axa pe Bublebee”, a spus acesta.

Spin-off-ul va intra în cinematografe pe 28 iunie 2018 – lansarea sa a fost mutată de pe 8 iunie, pentru a nu-l avea drept concurent la box office pe Godzilla: King of Monsters, sequelul filmului din 2017, inițial programat în 2018, ulterior mutat cu lansarea în 2019.

Recent, a fost numit şi cel care va sta la cârma producţiei – regizorul lui Kubo and the Two Strings, Travis Knight. Scenariul este imaginat de Christina Hodson. Michael Bay nu va lipsi din echipa de producători şi consultanţi ai filmului. Membrul fără voce (până acum) al Autoboţilor, Bumblebee a devenit preferatul fanilor încă de la debutul său în primul film Transformers, lansat în 2007. Primele zvonuri legate de o peliculă ce îl va avea drept protagonist au apărut spre finalul anului trecut.

Al cincilea film Transformers – Transformers: The Last Knight – a cărui poveste a fost imaginată de scenariştii lui Iron Man (Art Marcum, Matt Holloway şi Ken Nolan), va fi regizat tot de Michael Bay şi va ajunge în cinematografele nostre pe 23 iunie. Mark Wahlberg va reveni în distribuţia peliculei.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers, Bumblebee , Michael Bay, Travis Knight, Christina Hodson, Kubo and the Two Strings, Transformers: The Last Knight, Art Marcum, Matt Holloway, Ken Nolan, Mark Wahlberg

Alte știri din cinema

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Mary & George: un penis, o orgie sau o trădare pe minut

Serialul disponibil pe Sky Showtime aruncă o privire ireverenţioasă spre aristocraţia britanică de la 1600

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 11 aprilie 2017 21:45
"Spin-off-ul va intra în cinematografe pe 28 iunie 2018 – lansarea sa a fost mutată de pe 8 iunie, pentru a nu-l avea drept concurent la box office pe Godzilla: King of Monsters, sequelul filmului din 2017, inițial programat în 2018, ulterior mutat cu lansarea în 2019."
Tu ai inteles ceva din ce ai scris?

1PepsiDeCapsuni pe 11 aprilie 2017 23:56
a fost scris in graba articolul :)) . pleca la deniii baiatul :)) .
camaleonii pe 12 aprilie 2017 00:55
cat de bun e paragraful asta :))))) nu stiu insa la ce sequel din 2017 se refera tutusi minunata Cristina

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells