Filmul Minecraft nu va ajunge pe marile ecrane înainte de 2017

de Cristina Grigore în 10 Oct 2014
Discuţiile între Warner Bros şi Mojang despre realizarea unui film Minecraft au început în luna februarie a acestui an

Dezvoltatorul suedez Mojang şi studioul Warner Bros. vor aduce pe marile ecrane un film inspirat din lumea Minecraft, jocul video creat de suedezul Markus „Notch” Persson şi devenit ulterior un titlu celebru şi de succes pe segmentul jocurilor video tip „sandbox” (în care jucătorul poate hoinări liber într-o lume virtuală, pe care o poate modifica şi dezvolta după plac). Într-un interviu acordat recent publicaţiei The Guardian, directorul de operaţiuni a Mojang, Vu Bai, a declarat însă că pelicula nu va ajunge în cinematografe mai devreme de 2017.

„Aş zice că va dura trei ani, dar ar putea fi patru. […] Un film, mai ales unul de buget mare ca acesta, se face în mai mulţi ani. Acum proiectul se află abia la început şi încă nu avem o idee clară despre ce va fi vorba în film”, a spus Bai. El a ţinut să sublinieze şi faptul că pelicula va aborda doar unul dintre posibilele scenarii disponibile în Minecraft.

„Nu ne dorim să alegem o anume poveste, indiferent că o adaptăm într-un film sau într-o carte, pentru a indica un anume tip, cel oficial, de a juca Minecraft. Asta ar descuraja jucătorii care au alte strategii”, a explicat acesta.

Discuţiile între Warner Bros şi Mojang despre realizarea unui film Minecraft au început în luna februarie a acestui an. Atât jocul Minecraft, cât şi compania Mojang, au fost recent achiziţionate de Microsoft cu suma de 2,5 miliarde de dolari.

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 octombrie 2014 15:10
O porcarie. Prefigurez un esec de proportii...
Shovi pe 10 octombrie 2014 17:44
Au facut un film despre Lego, si a avut succes. Nu fa predictii asa devreme cand nici nu stii ce se va intampla in film.
Costirik pe 11 octombrie 2014 03:38
Poate filmele, nu si animatiile...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells