Filmul cu Bumblebee are dată de lansare şi pe John Cena în distribuţie

de Cristina Grigore în 1 Aug 2017
Spin-off-ul Transformers va intra în cinematografe anul viitor

Transformers: The Last Knight nu a avut o evoluţie la fel de bună la box-office ca precedentele filme din serie, însă studioul Paramount pariază încă pe succesul acestui univers şi explorează noi filme derivate, cu personaje îndrăgite în prim-plan.

Filmările la Bumblebee au demarat ieri în California, scrie Deadline.com, iar studioul a profitat de ocazie pentru a anunţa data de lansare a peliculei, sinopsis-ul şi distribuţia centrală. Alături de o seamă de actori cvasinecunoscuţi apare Hailee Steinfeld, dar şi fostul campion la wrestling, acum actor, John Cena.

Acţiunea filmului va avea loc în 1987 şi se va concentra pe o tânără fată (Steinfeld), dornică să îşi găsească locul în lume. În timpul călătoriei sale dă întâmplător peste Bumblebee, refugiat într-un castel îndepărtat, de la periferia oraşului California.

Pelicula va ajunge în cinematografele americane pe 21 decembrie 2018, în acelaşi timp cu Aquaman. Câteva zile mai târziu, de Crăciun, se va lansa şi Mary Poppins Returns

Exploreaza subiecte similare:

Transformers: The Last Knight, Bumblebee , John Cena, Hailee Steinfeld, Mary Poppins Returns, Aquaman

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 1 august 2017 12:33
Bine așa! După mine, John Cena a avut parte de ”ghinion” după ”12 Rounds”, deși a avut o prestație excelentă în acel film. Merită mai mult, are și talent - am avut actori mult mai slabi și cu o carieră neînțeles de lungă în filme, ar fi păcat ca John Cena să nu aibă parte de roluri mai consistente în filme mai bune. Sper ca pelicula cu Bumblebee să îi relanseze cariera în cinematografie. Părerea mea.
carmen_angelus_romila pe 30 octombrie 2018 12:26
Nu mai e mult si v-om putea viziona acest mult mediatizat film, sper, destul de repede si in Romania...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells