Filme şi seriale de Crăciun pe posturile Paramount Channel, Comedy Central Extra şi nickelodeon

de Cinemagia în 18 Dec 2014
Filme pentru întreaga familie de Sărbători

În acest an, de Crăciun, Paramount Channel a selectat filme clasice pentru cei care preferă să petreacă o după-amiază sau o seară în compania familiei, uitându-se la un film bun: A Nanny for Christmas, Serendipity şi Snow Day sunt doar o parte din selecţie.

A Nanny for Christmas este o comedie despre micile minciuni nevinovate, dorinţe uriaşe şi o femeie care pare că şi-a găsit sufletul pereche în cele mai neaşteptate circumstanţe, devenind o bonă de Crăciun. Pe 24 decembrie, la ora 19:20, la Paramount Channel vei fi curpins de atmosfera de Crăciun nu numai prin acţiune şi decor, ci şi prin melodiile de fundal: My Real Christmas, It doesn’t get better than this şi How about you. 

Deoarece Crăciunul înseamnă zâmbete şi râsete, Comedy Central Extra difuzează de sărbători, pe 25 si 26 decembrie, episoade speciale pentru a distra întreaga familie...

Nu există Crăciun fără zăpadă. Iar o zi cu ninsoare este acea zi la care copiii visează şi pe care părinţii o detestă. Snow Day arată ce se întâmplă în nordul New York-ului atunci când un strat gros de zăpadă îi împiedică pe copii să meargă la şcoală. Filmul va fi difuzat pe 25 decembrie, la ora 13:40 pe canalul Paramount şi te va binedispune cu siguranţă. Îţi sugerăm să fii atent la scena în care Hal găseşte în piscină brăţara de picior cu medalionul în formă de balenă: melodia folosită în această scenă este muzica “Big W” folosită în It's a Mad, Mad, Mad, Mad World.Serendipity spune povestea a două persoane care se revăd după ani de la prima lor întâlnire, se îndrăgostesc şi se despart, convinşi fiind că într-o zi se vor regăsi. Poţi vedea acest film la Paramount Channel, pe 24 decembrie, la ora 21:00 şi, chiar dacă vei avea impresia că personajele principale au stat mereu împreună pe durata filmărilor, vei fi surprins să afli că John Cusack şi Kate Beckinsale au filmat doar câteva zile împreună şi s-au văzut pentru un timp foarte scurt.

Deoarece Crăciunul înseamnă zâmbete şi râsete, Comedy Central Extra difuzează de sărbători, pe 25 si 26 decembrie, episoade speciale pentru a distra întreaga familie. De la 18:20 până la 23:30, Comedy Central Extra te va face cu siguranţă să râzi şi să te gândeşti că ai avut o zi de Crăciun relaxantă: SpongeBob Square Pants (25 decembrie, ora 18:20), Everybody Hates Chris (26 decembrie, ora 18:20), The King of Queens (25 decembrie, ora 18:50), The Millers (25 decembrie, ora 19:50), Rules of Engagement (25 decembrie, ora 20:20) şi South Park (25 decembrie, ora 23:00) sunt doar câteva din serialele care vor avea episoade speciale de Crăciun.

Viacom se gândeşte şi la copii de Crăciun în această perioadă, iar nickelodeon va difuza filme şi seriale nu numai pentru preşcolari, ci şi pentru copiii mai mari. Fop Marathon (20 decembrie, ora 13:55), Snowman and Snowdog (24 decembrie, ora 09:45) şi Turtles (28 decembrie, ora 19:00) îi va face pe cei mici să râdă şi să se simtă grozav şi, în acelaşi timp, vei avea şi tu un moment de relaxare uitându-te cu ei la serialele care îţi aduc aminte de copilărie.  

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells