Filme desfiinţate de... trailere oneste

de Ştefan Dobroiu în 13 Aug 2014
Cum ar arăta trailerele dacă ar spune adevărul despre filmul promovat?

Cei de la Screen Junkies au devenit celebri în lumea întreagă datorită isteţelor trailere "oneste", văzute de zeci de milioane de oameni. Gata să desfiinţeze filme cu bugete de zeci şi adesea chiar sute de milioane de dolari, trailerele Screen Junkies le scot în evidenţă scăpările de logică, exagerările şi neconcordanţele cu realitatea arătând de ce pot fi dezamăgitoare producţii aşteptate ani de zile. Cu voci ce parodiază cunoscuta intonaţie specifică trailerelor de la Hollywood, savuroasele mini-cronici vizuale Screen Junkies nu ezită uneori în faţa umorului ireverenţios.

Iată câteva dintre cele mai cunoscute trailere oneste, de la filme precum Frozen/Regatul îngheţat, Gravity, Man of Steel, The Avengers, Pacific Rim sau mult-hulitul After Earth şi multe altele.

Atenţie, comentariile conţin spoilere importante, prin urmare ar fi indicat să le ocoleşti pe cele al căror film nu l-ai văzut.

Ce părere ai despre aceste trailere oneste? Spun ele adevărul despre filme?

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Iron Man 3, Man of Steel, The Hobbit: An Unexpected Journey, Frozen, Prometheus, The Hunger Games: Catching Fire, Gravity, Thor: The Dark World, The Avengers, Pacific Rim, After Earth, Divergent, Green Lantern, The Wolf of Wall Street

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AeroX pe 13 august 2014 08:35
Le stiu de ceva vreme. In pare parte sunt texagerari cu tenta umoristica. :) Nu sunt oneste in adevaratul sens al cuvantului si in totalitate. E totusi si un dram de adevar pe acolo. Orice adevar mai poate scapa neintentionat in glume.
MikkaelWolfganger pe 13 august 2014 09:22
Pe la inceput erau mai putin cunoscute si nu dadeai de tot felul de comentarii suparate indreptate in directia unui film.Acum toata lumea vine sa dea cu piatra fie contra filmelor luate in vizor, fie astora care fac misto de filmele lor .Still, intre cele mai funny show-uri de pe youtube.
Bayard pe 13 august 2014 13:21
E foarte bun canalul astora de youtube :) din astea de mai sus Pacific Rim e preferatul meu :)
Chelbos pe 14 august 2014 13:19
da :))
RazvanMihaeanu pe 13 august 2014 16:59
Despre HISHE ati avut vreun arricol?
daniel13dark pe 13 august 2014 19:08
Nu uitati de 9gag repede, repede, stiri slabe cat mai multe.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells