Filmările lui Mad Max: Fury Road impresionează şi fără efecte speciale

de Cristina Grigore în 13 Sep 2016
Câteva secvenţe video brute din deşertul namibian au făcut furori online

George Miller a fost nominalizat la Oscar pentru regia lui Mad Max: Fury Road, iar fanii au ocazia să îşi reafirme aprecierea faţă de cineast odată cu vizionarea scenelor de mai jos, popularizate online de site-urile de profil. Şi cei de la Cinemablend.com au fost impresionaţi de realismul complexelor scene de acţiune de la filmările desfăşurate în deşertul Namib din sud-vestul Africii, unde au lipsit efectele vizuale, tot spectacolul fiind dat de cascadorii ce atârnau de extensiile metalice, de autovehiculele masive şi neobişnuite, de ciocnirile, exploziile şi periculoasele cascadorii.

Lansat anul trecut, Mad Max: Fury Road este un reboot al francizei ce a început în 1979, cu Mel Gibson în rol central. Deşi Miller nu a luat premiul Academiei pentru regie, filmul său a strâns şase statuete la finalul ceremoniei, printre care şi cele pentru scenografie, montaj şi costume. În centrul acţiunii stau de această dată Tom Hardy şi Charlize Theron. Încasările internaţionale ale lui Fury Road au ajuns la 378 de milioane de dolari, la un buget de producţie de 150 de milioane.

 

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andrei_andrei96 pe 29 septembrie 2016 15:09
Fan page Charlize Theron Romania: https://www.facebook.com/charlizetheronro

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells