Filmările la Kong: Skull Island au fost un coşmar pentru Samuel L. Jackson

de Cristina Grigore în 14 Mar 2017
Actorul povesteşte ce dificultăţi a întâmpinat pe platourile de filmare, dar şi care au fost atuurile locaţiilor

Samuel L. Jackson, interpretul unui rol cheie din Kong: Skull Island – cel al locotenent colonelului Preston Packard, liderul miliar al grupului debarcat pe fantastica insulă – a mărturisit că a trecut prin momente de nesuportat la filmări. Responsabile de condiţiile dificle de lucru au fost insectele de tot fel care au asaltat întreaga echipă în locaţiile din Hawai, Australia şi Vietam.

„Am filmat în locuri diferite […] aşa că am explorat toate tipurile de junglă. Am intrat în contact cu o mulţime de insecte de tot soiul pe care nu le-am agreat absolut deloc. În cea mai mare parte a timpului, ne-au creat discomfort maxim. Am suportat căldura, am suportat noroiul şi insectele, însă locaţiile erau frumoase, în special Vietnam-ul. Locul ăsta era aproape copleşitor”, a povestit actorul.

Jackson a vorbit anterior şi despre unul dintre lucrurile frumoase de care echipajul a avut parte la filmări. „Ne uităm la unele scene din film şi spunem ‘acesta era un loc frumos’, iar la altele spunem ‘oh, a fost groaznic atunci’. Dar în fiecare zi vedeam curcubeul în Hawai şi asta era un lucru bun”.

Starul şi-a lăudat colegii de platou – Brie Larson şi Tom Hiddleston se află printre starurile din distirbuţie – dar şi realizatorii efectelor speciale, ce au reuşit să aducă pe marele ecran, a spus el, „nişte efecte speciale cu adevărat uimitoare”.

Exploreaza subiecte similare:

Kong: Skull Island, Samuel L. Jackson

Alte știri din cinema

„Annabelle 2”, horror-ul cu cele mai mari încasări din România în weekendul lansării

Filmul a intrat în cinematografele noastre pe 18 august

Vom avea un câştigător incontestabil în lupta dintre Godzilla şi Kong

Regizorul lui Godzilla vs. Kong promite că remiza nu va face parte din încleştarea ce va ajunge pe marele ecran în 2020

Margot Robbie, de nerecunoscut în rolul reginei Elisabeta I

Imaginile de la filmările peliculei, Mary, Queen of Scots, au dezvăluit schimbările majore de look pe care le-a suferit vedeta lui Suicide Squad

Adelina Pestriţu, cea mai curajoasă veveriţă în animaţia „Nut Job 2: Goana după alune”

Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bloodthirst pe 14 martie 2017 13:23
Cum? Nu au avut insecticide sau aparate tantari cu ei? Sa-i fie rusine regizorului! Bietul Kong a avut de suferit...
aiuritul99 pe 14 martie 2017 17:19
Pai...banuiesc ca onorariul pentru S.L.Jackson, a fost de 1000 euro si a trebuit sa indure tot felul de grozavii.Vai bietul actor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback