Femeia invizibilă și Torţa umană în trailerul internaţional de la noul Fantastic Four

de Gloria Sauciuc în 6 Apr 2015
The Fantastic Four va fi lansat în cinematografe pe 7 august 2015

Reboot-ul Fantastic Four de la Fox rămâne un mare factor „mutant” în sezonul estival al filmelor din 2015, cu noua viziune a regizorului Josh Trank (Chronicle) despre prima familie Marvel încă necunoscută în mare măsură. Primul trailer Fantastic Four a fost mai mult un teaser, care introduce concepte tematice despre știință, descoperire, precum și obligațiile tinerei generații, ca şi context al originii supereroilor.

Sscena de acțiune climatică din acest trailer merită cu siguranţă discutată. Trailerul Fantastic Four atinge punctul culminant cu o scenă iconică a echipei stând în faţa unui soi de portal (probabil către dimensiunea ciudată care le-a dat puterile?), comentează publicația ScreenRant. În acest trailer japonez reuşim să vedem puţin mai multă acțiune – și naraţiune.

Scena pare să aibă loc în cadrul dimensiunii alternative (judecând după terenul străin și aspect), deoarece vedem două bile luminoase de energie (care în cele din urmă se dovedesc a fi persoane) năpustindu-se prin aer și chiar trecând prin obstacole gigantice, precum stâncile plutitoare. Pare destul de clar că personajele sunt Johnny Storm/Torța umană (Michael B. Jordan) și Sue Storm/Fata invizibilă (Kate Mara).

Iată imaginile fraţilor Storm în acțiune:

Abilitățile lui Sue Storm au avut multă vreme o interpretare liberă în miturile Marvel Comics. La început, a fost în special invizibilitatea și posibilitatea de a face construcțiile invizibile; cu toate acestea, de-a lungul deceniilor, variația în modul în care sunt folosite aceste puteri (sau noi completări primite) i-au permis lui Sue să facă orice, de la simularea zborului și abilități telekinetice, la demonstraţii de inteligenţă sau de putere devastatoare (face lucrurile să explodeze, striveşte bariere imposibile etc.). În diferite benzi desenate, Doctor Doom a subliniat ideea că Sue este, de fapt, cel mai puternic dintre cei patru – în ciuda faptului că este considerată cea mai slabă.

Judecând după filmarea din trailerul japonez, se pare că Sue nu va avea nicio problemă să trăiască conform propriului potenţial în această versiune a mitului; ea zdrobeşte acei asteroizi mai rapid și mai puternic decât Johnny, iar puterile lui ignifuge pot naviga în jurul lor.

Torţa umană versus Fata invizibilă în „Fantastic Four” (2015)

Frații Storm (și rasele lor diferite) au fost un subiect de discuție important de la începutul producției. Când starul Reg E. Cathey din House of Cards a fost distribuit ca profesorul Storm, a devenit clar că un fel de asistență parentală profesionistă ar fi probabil în lucru, iar trailerul arată în continuare că Sue, (ca soră vitregă) are mai multe conexiuni (prin știință) cu Prof. Storm decât are fiul său biologic Johnny (un pasionat de maşini).

Sue şi Johnny – reconciliere?

După cum vedeţi mai sus, în acest trailer, copiii Storm sunt aparent într-o relaţie de rivalitate, de rezolvat în timpul filmului. Scena culminantă din trailerul japonez pare să indice faptul că, atunci când lumea este în pericol, Sue și Johnny lucrează într-adevăr împreună să o salveze. Este o speculație, desigur – sau poate mai degrabă o presupunere avizată. Se pare că legăturile și conexiunile de familie vor fi mai bine explorate în această reluare a poveştii, sunt de părere editorii publicației ScreenRant.

Exploreaza subiecte similare:

The Fantastic Four

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 aprilie 2015 10:53
Se zvoneste ca filmul asta o sa fie la fel de dezastruos ca primele 2.
DarkRazor pe 6 aprilie 2015 17:52
Si vremea cum o sa fie maine?
XShadowX pe 6 aprilie 2015 14:24
De abia astept sa apara filmul ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells