Fargo, din 28 ianuarie pe AMC

26 Ian 2015
Multi-premiatul serial debutează miercuri pe micile ecrane din România

Din 28 ianuarie, începând cu ora 23.00, AMC va difuza în premieră un nou serial extrem de bine cotat de criticii de specialitate şi cu o distribuţie remarcabilă. O adaptare a filmului cu acelaşi nume premiat cu Oscar, serialul Fargo (2014) dispune de o poveste cu totul nouă de genul "true crime" şi urmăreşte un caz cu personaje noi, dar păstrând același fundal unic de umor, omoruri și politețe extremă tipică pentru Minnesota, care au făcut din film un clasic fără vârstă.

Fargo, serial premiat cu Emmy, are 10 episoade scrise de Noah Hawley şi îi are ca producători executivi pe câştigătorii premiului Oscar, fraţii Coen („Fargo”, „The Big Lebowski”), Warren Littlefield şi Geyer Kosinski.

Premiat cu Oscar, actorul Billy Bob Thornton joacă rolul lui Lorne Malvo, un bărbat manipulator care îi schimbă viaţa pentru totdeauna lui Lester, agent de asigurări dintr-un orăşel din Minnesota. Rolul Lester Nygaard i-a adus actorului Martin Freeman premiul BAFTA şi o nominalizare la premiul Emmy. Efectele unei conversaţii cu Malvo se vor dovedi cu bătaie lungă pentru sărmanul Lester, care îşi va vedea viaţa complet dată peste cap, până la final lucrurile luând  o întorsătură surprinzătoare.

Toate acestea se adaugă la distribuţia colorată de personajele secundare ale serialului Fargo, printre care câştigătorul premiului Emmy Bob Odenkirk în rolul ofiţerului de poliţie Bill Oswalt, actorul nominalizat la Globul de Aur şi Emmy Oliver Platt în rolul lui Stavros Milos şi câştigătoarea Screen Actors Guild Award, Kate Walsh, în rolul Ginei Hess.

Serialul Fargo impresionează prin intrigă, suspans, dar mai ales prin relaţiile complexe existente între personajele ce au caractere bine conturate.

Regizorul premiat cu Emmy Adam Bernstein a regizat primele două episoade. Fargo este produs de casa de producţie FX Productions şi MGM Television.

AMC difuzează în premieră primul sezon din Fargo, din 28 ianuarie, de la 23.00!

Exploreaza subiecte similare:

Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Fargo, Bob Odenkirk, Oliver Platt, Kate Walsh

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells