Fantastica aventură din Oz îi aşteaptă pe micuţi la cinema, din 14 iulie

de Cinemagia în 13 Iul 2017
Leul, Omul de Tinichea şi Sperietoarea vor face cunoştinţă cu o eroină neaşteptată

Cea mai nouă aventură magică din Oz va avea premiera pe marile ecrane din România, din 14 iulie, când îndrăgitele personaje: Leul, Omul de Tinichea şi Sperietoarea vor face cunoştinţă cu o eroină neaşteptată.

Şi de această dată Fantastica aventură din Oz ne este prezentată de Dorothy, o fetiţă aparent ca oricare alta, asta cel puţin până când descoperă moştenirea incredibilă de la bunica ei şi totul se schimbă. Pantofiorii magici o poartă în ţinutul Oz, exact în momentul în care un vrăjitor malefic vrea să îl ia în stăpânire. Împreună cu Toto, Sperie-Ciori, Leul şi Omul de Tinichea, Dorothy va trebui să lupte pentru a salva Oraşul de Smarald şi astfel începe o aventura fantastică, plină de amuzament şi peripeţii extraordinare.

Povestea clasica a vrăjitorului din Oz este prezentată într-o manieră nouă, cu efecte speciale şi dialoguri amuzante, care ne vor învăţa tot ce trebuie să ştim despre importanţa prieteniei, curaj şi munca de echipă atunci când vine vorba despre depăşirea obstacolelor.

Din 14 iulie, ia-ţi familia şi hai în ,Fantastica aventură din Oz. Râzi, distrează-te şi salvează Oraşul de Smarald alături de Dorothy, personaje noi şi prieteni de demult într-o animaţie 3D plină de umor, culoare şi optimism. Fantastica aventură din Oz, o animaţie 3D de la producătorii seriei Snow Queen/Crăiasa Zăpezii, distribuită în cinematografele din România de Vertical Entertainment. Din 14 iulie, numai la cinema.

 

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Journey to Oz

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells