Fanny Ardant, pe scena românească

de Gloria Sauciuc în 17 Sep 2009
Fanny Ardant, pe scena românească

Actriţa care a interpretat-o pe Maria Callas în filmul lui Zeffirelli din 2001, Fanny Ardant, va fi prezentă în România în perioada 23-25 septembrie pentru un spectacol de teatru, pe care îl va susţine la Odeon, apoi va reveni în ţara noastră pe 27 noiembrie, la premiera filmului „Cenuşă şi sânge”, a cărui regie a semnat-o. Producţia,f inanțată de CNC, are nu numai un producător român, ci şi o distribuţie în care îi veţi regăsi pe Olga Tudorache, Răzvan Vasilescu şi Ion Besoiu.


O femeie care-şi creşte singură cei trei copii după ce soţul ei a fost ucis se întoarce după 18 ani în ţară şi reînvie vechi tensiuni între familii rivale. Capul de afiş va fi israelianca Ronit Elkabetz, căreia îi revine rolul principal, în timp ce capii celor doua "clanuri" vor fi doi actori români, Olga Tudorache şi Ion Besoiu.


Spectacolul „Music Hall”, de Jean Luc Lagarce, în regia lui Lambert Wilson, cu  Fanny Ardant, Eric Guerin, Francis Leplay, se joacă săptămâna viitoare, pe 23, 24, şi 25 septembrie, la Teatrul Odeon, de la ora 19.30.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells