Experții în asigurări au calculat la cât s-ar ridica daunele văzute în franciza Fast & Furious

de Cristina Grigore în 3 Apr 2017
Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 21 aprilie

A opta parte a francizei Fast & Furious este gata să intre în cinematografele noastre cu o avalanşă de scene de acţiune. Încă din trailer devine clar că pelicula promite să fie cea mai distructivă din serie, iar cifrele furnizate de site-ul Insurethegap.com vin să întărească acest fapt.

Franciza a arătat de-a lungul timpului pe marile ecrane distrugeri de mașini și clădiri ce ar atinge suma de 514 milioane de dolari, dacă ar fi fost reale, notează site-ul. De-a lungul timpului, în filmele Fast & Furious au fost distruse (cu ajutorul efectelor speciale) 31 de clădiri, 142 mașini obișnuite, 32 de vehicule speciale și parțial lovite 169 de vehicule și 53 clădiri. În comparaţie, Spectre, lansat în 2015, a făcut „praf” maşini de 36 de milioane de dolari, un record pentru seria Bond, însă departe de „performanţele” altor producţii (intră aici şi FF8).

Fast & Furious 8, filmul în care Charlize Theron va fi un „terorist tehnologic”, iar Helen Mirren va fi mama lui Jason Statham, este regizat de F. Gary Gray.

Potrivit sinopsis-ului, Dom şi Letty pleacă în luna de miere în această ultimă parte a seriei, iar Brian şi Mia se despart de restul grupului şi încep să ducă o viaţă normală. Însă, atunci când Dom este sedus de o misterioasă femeie (Theron), care-l convinge să revină la viaţa în afara legii şi să îi trădeze pe toţi foştii săi parteneri, lucrurile se complică.

„De pe plajele din Cuba până pe străzile din New York şi zonele îngheţate ale mării Barents, forţa de elită va traversa lumea pentru a împiedica un anarhist să declanşeze haosul mondial… şi pentru a-l recupera pe omul care i-a adus împreună, ca familie”, mai menţionează sinopsis-ul.

Fast & Furious 8 se lansează în cinematografele noastre pe 21 aprilie. 

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 8, Charlize Theron, Jason Statham, Helen Mirren

Alte știri din cinema

Au început filmările la Deadpool 2. Iată primele imagini de pe platou

Filmul va ajunge în cinematografe pe 1 iunie 2018

The Batman va fi în stilul filmelor noir polițiste, spune regizorul Matt Reeves

Cineastul a făcut şi o paralelă între Batman şi Caesar, protagonistul ultimului său film, War for the Planet of the Apes

Brad Pitt şi Sienna Miller sunt un cuplu? Iată ce spun apropiaţii actorului

Cei doi au fost surprişi recent în ipostaze tandre la Festivalul de muzică şi arte ale spectacolului de la Glanstonbury

Harry Potter a împlinit 20 de ani. Cât succes a avut celebra serie a lui J.K. Rowling

Harry Potter şi Piatra Filozofală, primul volum al seriei, a fost lansat pe 26 iunie 1997

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback