Exclusiv. Tânărul cu puteri supranaturale din Into the Badlands: „Ca adolescent, nu mă vedeam erou de arte marțiale”

de Gloria Sauciuc în 20 Mar 2017
Prin amabilitatea AMC România, Cinemagia a intrat în legătură telefonică directă cu actorul Aramis Knight, interpretul personajului cu puteri misterioase M.K.

Cel de-al doilea sezon al dramei AMC cu arte marțiale „Into the Badlands” va avea debutul luni, 20 martie de la ora 4:00 și în reluare în aceeași zi de la ora 22:00. Primul episod, numit „Tiger Pushes Mountain”, reia acțiunea la șase luni de la finalul primului sezon, când Sunny (Daniel Wu) întâlnește un nou dușman, dar și un nou aliat neașteptat, în timp ce MK învață despre darurile sale într-un loc misterios.

Prin amabilitatea AMC România, Cinemagia a intrat în legătură prin telefon cu actorul Aramis Knight, interpretul personajului cu puteri misterioase M.K., pentru un interviu detaliat despre cel de-al doilea sezon.

Pentru cel de-al doilea sezon ai învățat ceva nou, de la zero, în artele marțiale sau în mânuirea armelor? Vreau să spun, deja aveai experiența primului sezon, dar poate a fost și ceva necesar să înveți de la zero doar pentru cel de-al doilea sezon?

Aramis Knight: Cu siguranță au fost numeroase asemenea lucruri în sezonul 2. Am învățat mișcări noi. M-am implicat în cascadorii pe platou și am avut ocazia să îmi îmbunătățesc tehnicile. Am mânuit o anume armă nouă - nu pot spune acum despre ce armă e vorba - însă am ajuns destul de departe cu ea. E vorba de o armă care m-a pasionat încă de pe când eram copil.

Așadar, aceasta armă secretă va fi obiectul definitoriu pentru personajul tău în sezonul 2?

Aramis Knight: Nu știu dacă M.K. și luptă cu ea, dar cu siguranță se antrenează mult cu această armă.

Înainte de primul sezon, bănuiesc că ai avut nevoie de un antrenament special. Cât timp te-ai antrenat cu Daniel Wu pentru scenele de luptă din primul sezon?

Aramis Knight: În fiecare zi, de la 9 la 3, ne antrenam făcând exerciții de mobilitate și de forță, diverse tehnici, exerciții. De fapt, e destul de greu să te antrenezi în fiecare zi ținând cont și de efectul de oboseală asupra ta. Până la final, pe toți ne durea corpul și nu mai aveam nevoie decât de odihnă. Ne-am antrenat șase săptămâni pentru primul sezon, șase săptămâni pentru cel de-al doilea. Deci doisprezece în total.

În cel de-al doilea sezon, ai scene comune cu Daniel Wu? Pentru că la finalul primului sezon, Daniel devine prizonier pe o navă care îl duce către o lume necunoscută...

Aramis Knight: Da. Drumurile noastre se despart la începutul sezonului 2, ceea ce este benefic pentru ambele personaje deoarece vor evolua pe cont propriu, de unde în primul sezon contau unul pe celălalt. MK se îndreaptă către o mănăstire, iar Sonny devine prizonier pe o navă. Cu siguranță se vor regăsi. Dacă în primul sezon obiectivul era să se întoarcă acasă, în cel de-al doilea scopul lor este să se regăsească unul pe celălalt...

Care ar fi lecțiile de viață pe care personajul tău le va învăța în cel de-al doilea sezon?

Aramis Knight: Va învăța meditația și răbdare. MK se află acum la mănăstire, și așa cum ați văzut în primul sezon, el cu siguranță nu este un copil răbdător: vrea să obțină totul imediat, însă nu realizează că este nevoie de eforturi cerebrale înaintea celor fizice. Și asta este ceea ce învață în cel de-al doilea sezon: să își controleze nu doar puterile fizice, ci și pe acelea mentale.

Ce își dorește cel mai tare MK în cel de-al doilea sezon? Să se reunească cu Sunny? Pentru asta personajul tău va lupta? Poți dezvolta obiectivele personajului tău?

Aramis Knight: Cred că principalul obiectiv al lui MK în sezonul 2 este să își controleze puterile, și asta va fi cheia pentru el și Sonny de a scăpa din Badlands. MK întâlnește un personaj nou. Ea îl antrenează, așa cum o făcea și Sunny, iar relația lor este una interesantă.

Spune-ne câte ceva despre arcul dramatic al personajului tău în sezonul 2. Ce este diferit la final față de început pentru MK?

Aramis Knight: Cred că MK a avut suficient timp, până la sfârșitul sezonului, să se descopere. Cred că reușește să devină un luptător specializat, să își depășească zona de confort, și să ajungă să își definească propriile lui scopuri.

Ce ai învățat despre masculinitate jucând acest personaj?

Aramis Knight: Cred că mai degrabă am învățat despre leadership. În Sezonul 1, am avut pe cineva care să vegheze asupra mea, într-un fel ca un tată. Așa a fost relația între Sunny și MK. A fost greu să fac sarcini cu care nu eram obișnuit zi de zi. Apoi, în sezonul 2, a trebuit să îmi port singur de grijă.

Care a fost cel mai dificil aspect legat de personajul tău?

Aramis Knight: În afară de efortul fizic, de scenele de luptă - pentru că mereu ne luptăm fie corporal fie verbal, doza mare de tensiune între personaje, lucru care devine foarte stresant pe alocuri. Toți am dezvoltat aceasta în personajele noastre, sentimentul că nu putem să avem încredere unii în ceilalți. Dar asta îmi place în serial, fiecare e pe cont propriu și nu există alianțe.

Există ceva ce ai învățat despre tine însuți, jucându-l pe MK?

Aramis Knight: Desigur, am învățat multe despre mine însumi. Mi-am cunoscut limitele, am învățat să cuceresc lucruri pe care nu mă credeam capabil să le fac. Ca adolescent, nu mă vedeam ca fiind erou de arte marțiale. Însă a trebuit să intru în această lume, ceea ce îmi și place ca actor: deschide uși către alte lumi. Poate nu sunt un luptător, însă trebuie să joc un luptător, deci trebuie să mă port ca un luptător. Și asta am făcut. Și, încet dar sigur, chiar am devenit un luptător. Deci, am devenit cu adevărat cineva care nu credeam că aș putea fi.

Vorbind despre limitele tale, ai avut dubluri pentru cascadorii de-a lungul celui de-al doilea sezon?

Aramis Knight: Da, am avut o dublură. Este german și lucrează admirabil. Totuși, am fost capabil să îmi fac singur majoritatea cascadoriilor. Numai în scenele în care trebuia să lovesc pământul sau când era vorba de lovituri periculoase pe care trebuia să le barez intervenea dublura.

Uitându-ne în filmografia ta, vedem că urmează să apari în Guardians of the Galaxy II. Cum a fost să te îmbarci pe nava lui Star Lord?

Aramis Knight: Este doar un zvon! Nu știu de unde a început, însă nu sunt implicat în acest proiect, e rezultatul unor speculații.

În ce filme te vom mai vedea în viitorul apropiat?

Aramis Knight: Nu sunt sigur deocamdată. Angajamentul cu Badlands, pe cel puțin șase luni, mă scoate din cărți pentru alte proiecte. Deci, pe moment mă concentrez pe Badlands și aștept ca mai târziu să apară altceva.

Exploreaza subiecte similare:

Aramis Knight, Daniel Wu, Into the Badlands

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells