Exclusiv. Interviu cu Luke Arnold, „noul rege al piraților” în sezonul 4 al serialului Vele Negre

de Gloria Sauciuc în 20 Apr 2017
Premiera celui de-al patrulea sezon al serialului cu pirați Vele Negre/Black Sails are loc joi, 20 aprilie, cu două episoade, de la ora 22.30

Cel de-al patrulea sezon al serialului Vele Negre debutează joi, la Paramount Channel, cu difuzarea a două episoade consecutiv. Cinemagia a intrat în legătură cu actorul Luke Arnold, prin amabilitatea Paramount, și i-a adresat câteva întrebări despre sezonul 4.

Luke Arnold este John Silver în serialul Vele Negre/Black Sails, „noul rege al piraților” în sezonul 4, după cum se autodefinește. Ceea ce știm deja despre subiectul celui de-al patrulea sezon e că sute de britanici zac morți... Ce a mai rămas din Marina Regală a Regatului Unit se retrage spre Anglia. Indiile de Vest sunt acum o zonă de război, iar țărmul fostei colonii britanice New Providence nu a fost nicicând mai inundat în sânge. Cu ajutorul lui Eleanor Guthrie (Hannah New), Woodes Rogers (Luke Roberts) transformă Nassau într-o fortăreață fără ziduri, în timp ce Căpitanul Flint (Toby Stephens) strânge o flotă de o forță fără precedent, sperând să dea lovitura de grație civilizației și să reconfigureze harta lumii, pentru totdeauna. Între timp, în interiorul insulei, o revoltă e gata să izbucnească, alimentată de legenda liderului exilat, al cărui nume îi ține treji noaptea pe bărbați în toată firea... „Long John Silver”... În mijlocul haosului, un singur lucru este clar – nu a fost nicicând mai periculos să te declari pirat.

Spuneți-ne câteva cuvinte despre jocurile de putere din cel de-al 4-lea sezon din Vele Negre, din perspectiva personajului dumneavoastră.

Luke Arnold: Sunt două lucruri distincte de-a lungul sezonului. Silver este figura centrală a acestei veritabile revoluții, el este noul rege al piraților. Și pentru că se află în această postură, toți îi acordă atenție. Și, în timp ce unii observă puterea și caută să capete tot mai multă, el caută să gestioneze puterea pe care alții i-au dat-o.

În scenariu, fiecare personaj are o nevoie dramatică, una care îl propulsează de-a lungul acțiunii și pe care o satisface, sau nu, până la final. Care este cea mai importantă nevoie dramatică a personajului dumneavoastră?

Luke Arnold: Simt că aceasta este întrebarea pe care publicul și-o va pune permanent. Cred că lui Silver nu îi pasă de alții, el vrea doar să facă bani și să supraviețuiască. Și atunci când vine momentul să facă o schimbare, el trebuie să aleagă între relații și oameni. Fără să dau prea multe detalii, nu este vorba de oamenii din viața lui, ci despre ce viață își dorește pentru el însuși.

Ce anume v-a impresionat cel mai mult pe platou la filmările sezonului 4?

Luke Arnold: Poate secvențele subacvatice din episodul 1... Nu, m-am răzgândit, schimb răspunsul. În ultimele două episoade mergem într-un decor cu totul nou. Până acum eram în Nassau, ori în Charlestown, sau cu ecranul verde în spate, dar de data aceasta fundalul este jungla. Mi s-a părut că a meritat.

Cine este piratul dvs preferat din întreaga istorie a cinematografiei?

Luke Arnold: Ar fi Tim Curry, cel care a jucat rolul lui Long John Silver în Muppet Treasure Island. Imaginea lui și cea a lui Long John Silver se amestecă în mintea mea. Cred că Muppets au adus una dintre cele mai bune adaptări ale Comorii din Insulă (Treasure Island) pe marele ecran. De aceea, când spun pirat, spun Tim Curry.

Totuși, unul dintre cei mai populari pirați este Jack Sparrow din Pirații din Caraibe. Ce părere aveți de abordarea lui Johnny Depp?

Luke Arnold: Îmi plac Pirații din Caraibe mai mult decât majorității publicului. Îmi place stilul, energia piratului. Sunt fanul lui Sparrow, dar cred că Jack Rackham (din serialul Vele Negre, portretizat de Toby Schmitz - n.red) este piratul meu recent preferat.

Toby Schmitz, Black Sails

Exploreaza subiecte similare:

Luke Arnold, Black Sails, Hannah New, Luke Roberts, Toby Stephens, Tim Curry, Muppet Treasure Island, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Johnny Depp, Toby Schmitz

Alte știri din cinema

Tudor Giurgiu regizează filmul „Apropierea”, o poveste de dragoste româno-spaniolă

Filmul spune povestea lui Adrian (Mihai Smarandache), poet care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Viața lui se schimbă când o întâlnește pe Maria (Belén Cuesta)

Margot Robbie, despre filmul cu Joker şi Harley Quinn: „Este o poveste de iubire complicată”

Pelicula va fi scrisă şi regizată de Glenn Ficarra şi John Requa (Robbie a lucrat cu ei la Focus şi Whiskey Tango Foxtrot)

Linda Hamilton va reveni în franciza Terminator, anunță James Cameron

Cineastul pare că s-a folosit de comentariile recente legate de mesajul feminist al Wonder Woman, când a dat-o ca exemplu pe Sarah Connor

Cele mai noi şi frumoase filme de animație pentru copii, în cadrul Anim’est 2017

Filmele din secțiunea Minimest vor fi proiectate în cele două weekenduri ale festivalului, de vineri până duminică, între 29 septembrie – 1 octombrie și 6 – 8 octombrie, la Cinema Elvire Popesco și Cinemateca Eforie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback