Exclusiv. Iată trailerul oficial al supercomediei „Două lozuri”

de Cinemagia în 29 Aug 2016
Două lozuri e distribuit de Ro Image 2000 și se va lansa în toate cinematografele din România pe 7 octombrie 2016

După succesul de box office cu Love Building, Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol se întorc în cinematografe cu o nouă supercomedie - Două lozuri! Trailerul comediei Două lozuri este gata, îl puteți vedea exclusiv pe Cinemagia, timp de 24 de ore.

Trailerul ne introduce în atmosfera creată de regizorul Paul Negoescu alături de actorii Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol și absolvenți ai școlii Actoriedefilm.ro.

Trailerul comediei Două lozuri suprinde perfect spiritul romanului fără bani. În stilul caracteristic, aflat la ananghie, românul visează la un loz norocos și la un câștig peste noapte, dar, când îl loveste norocul, nu știe cum să reacționeze. 

Povestea se învârte în  jurul celor trei protagoniști, Sile, Dinel și Pompiliu (Dragoș Bucur, Dorian Boguța si Alexandru Papadopol), care află că nu e de ajuns să fii declarat câștigător doar pentru că ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie să „suferi” până ajungi milionar, așadar, vor trece printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie și a-si ridica premiul

„Ne dorim să facem lumea să râdă, să râdă în hohote, ne dorim să umplem sălile de cinema si să facem românii să iubească din nou filmul românesc”, spun realizatorii.

Două lozuri, în regia lui Paul Negoescu, a zguduit de râs sălile TIFF, Anonimul și Ceau, Cinema!, unde a fost proiectat în această vară.

Exploreaza subiecte similare:

Două lozuri, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă, dragos bucur, Paul Negoescu, Love Building

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells