Ethan Hunt – călătorie sub imperiul emoțiilor în Mission: Impossible 6

de Cristina Grigore în 1 Mar 2017
Producătorul Christopher McQuarrie vrea să aducă pe marele ecran un erou diferit al seriei

Succesul seriei Mission: Impossible este incontestabil, însă într-o industrie în schimbare - în care supereroii pun din ce în ce mai mult accent pe latura umană şi frământările interioare, comparativ cu demonstraţiile de forţă şi demonstrarea abilităţilor - şi eroii filmelor de acţiune/spionaj trebuie să îşi găsească un nou suflu. Este probabil şi ideea ce l-a inspirat pe Chistopher McQuarrie în dezvoltarea următorului sequel al celebrei serii cu spioni. El a vorbit, într-un podcast preluat de ComicBookMovie.com, despre planurile sale în legătură cu MI6.

„Ne propunem să începem filmările pe 10 aprilie, la Paris. Vom avea un Ethan Hunt cu totul diferit, asta cu siguranţă… […]. Am urmărit până acum cinci filme din serie şi tot nu ştim cine este, cu adevărat, Ethan Hunt. Filmele au prezentat crâmpeie din viaţa lui personală, însă restul personajelor doar au încercat să ghicească ce-i trece prin minte. Vreau să aflu cine este Ethan în acest nou film, vreau o călătorie emoţională pentru acest personaj, iar Tom Cruise a acceptat cu plăcere ideea”, a arătat McQuarrie.

Producătorul a vorbit şi despre secvenţele de acţiune, cărora vrea să le dea un sens bine stabilit. „Nu vreau pur şi simplu să aduc laolată mai multe scene de acţiune, vreau ca ele să contribuie la dezvoltarea personajului. Mă gândesc să îl pun pe Ethan în faţa unor dileme morale şi să caut o modalitate de a le lega unele de celelalte – apoi vom vedea că, în mod ironic, modalitatea de a rezolva situaţiile în cauză este prin unele scene de acţiune”.

Mission: Impossible 6 se va lansa în iulie 2018.

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 1 martie 2017 11:17
Sper sa nu o ”lălăiască” prea mult și să nu coboare de tot "tonul" seriei, fanii apreciind aventura si scenele de actiune, nu altceva. Sa vedem ce va iesi.
lolozilla pe 5 martie 2017 22:21
Daca o lalaie cu stil ar fi ok, dar avand in vedere ca MI are o audienta mai larga s-ar putea sa iasa o lalaiala comerciala daca nu o iei in serios. E riscant sa schimbi stilul dar poate ca nici pe aceeasi linie nu poti merge la infinit.

De exemplu reboot-urile James Bond au reusit sa coboare tonul si sa ramana in acelasi timp blockbustere de actiune cu cerere mare de continuari. De asemenea MI1 (2006) nu prea era un film vesel (deh, Brian De Palma), dar de cand cu Benji seria a devenit o caterinca completa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells