Epoca de Gheaţă 3 - Apariţia dinozaurilor, primul film proiectat la Băneasa Drive In Cinema, primul Drive In Cinema Digital din România

26 Iun 2009
Epoca de Gheaţă 3  - Apariţia dinozaurilor, primul film proiectat la Băneasa Drive In Cinema, primul Drive In Cinema Digital din România

Primul cinematograf DRIVE IN CINEMA DIGITAL din România se deschide pe 1 iulie la Băneasa Shopping City. Clienţii vor avea parte de o dubla premieră, atât în ceea ce priveşte specificul cinematografului, cât şi în ceea ce priveşte filmul proiectat - Epoca de gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor. Băneasa Drive In Cinema, primul cinematograf drive in digital din România, se deschide pe 1 iulie la Băneasa Shopping City. Cinematograful va utiliza un sistem digital de proiecţie care va permite vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale pe care clienţii o vor putea recepta când se află în interiorul cinematografului.

Filmul care va rula în premieră pe ecranul Băneasa Drive In Cinema, de pe 1 iulie, este „Epoca de Gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor”. Eroii de la minus zero grade din filmele de mare succes mondial "Epoca de gheaţă"  şi "Epoca de gheaţă 2" revin într-o aventură incredibilă. Într-o misiune de salvare a nefericitului Sid, gaşca se aventurează într-o lume subterană misterioasă, unde dă peste dinozauri, se luptă cu flora şi fauna, are crize de furie şi se întâlneşte cu o nevăstuică, pe nume Buck, ce vânează dinozauri.

Băneasa Shopping City pregăteşte suprize speciale pentru fanii filmului Epoca de Gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor. Toţi cei care vor viziona în avanpremieră filmul la Băneasa Drive In Cinema pe 1 si 2 iulie vor primi cadouri cu mascotele din film. Mascotele originale Ice Age 3 vor veni în acest weekend la Băneasa Shopping City şi toţi vizitatorii se vor putea fotografia cu celebrele personaje.

Băneasa Drive In Cinema este amplasat pe o suprafaţă de 25,000 de metri pătraţi între Băneasa Shopping City şi IKEA şi va fi deschis zilnic.

Clienţii Băneasa Drive In Cinema vor viziona un film în timpul săptămânii şi două în zilele de weekend. Atât pe 3, 4 şi 5 iulie, cât şi pe 10, 11 şi 12 iulie vor rula două filme la Băneasa Drive In Cinema: „Epoca de gheaţă 3 - Apariţia Dinozaurilor” şi „Transformers - Răzbunarea celor învinşi”.

Preţul unui bilet la film:
o    luni - joi: 15 RON,
o    vineri - duminică: 20 RON
o    Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari: 10 RON.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Riluri pe 27 iunie 2009 22:12
Super tare! Speram sa se auda bine, si sa se vada bine.
Cel mai important sa se respecte ziua deschiderii!!:)k la mall a fot intarziere...

Spor la finalizari!

dragosboss pe 10 iulie 2009 11:48
supe tare leam vazut pe toate si mia placut si al 3lea super mult
Edy pe 11 iulie 2009 14:36
Am fost la Ice Age 3. Se vede super iar sonorizarea este pe masura
andreea radulescu pe 25 septembrie 2009 19:30
cum gasesc filme in perioada 27-30
vlad pe 22 mai 2010 10:02
cum il dowlandez
codru pe 20 octombrie 2010 19:47
e frumos

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells