Episodul 7 din saga "Două lozuri". De ce n-a putut Dinel să păstreze Dacia

de Cinemagia în 16 Oct 2016
Spectatorii comediei cu Boguţă, Bucur şi Papadopol pot câştiga, garantat, un premiu "simbol naţional". Si multe altele...

În plin proces de recondiţionare a „simbolului naţional” destinat să ajungă în posesia unui fericit cumpărător de bilet la cinema pentru comedia „Două lozuri”, Dinel se gândeşte că ar fi mai bine să retragă din concurs maşina – „Vine Gina din Italia, vreau s-o duc la mare…”, spune el. Momentul de stupefacţie al celor doi prieteni este scurt şi încep să curgă motivele pentru care ideea lui nu este una valabilă. Le aflaţi mai jos, în cea de-a 7-a parte a serie de sketchuri „Două lozuri”.

Mergeţi, aşadar, cu toată încrederea, la comedia semnată lui Paul Negoescu, în care Dorian Boguţă, Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol joacă rolurile a trei prieteni dintr-un oraş de provincie porniţi într-o aventură demarată de un bilet câştigător la Loto 6/49. Complet recondiţionată în atelierul Custom Cars, Dacia 1300 în mantie neagră, este garantat gata să bucure un participant la concurs care s-a înscris pe pagina www.douălozuri.ro şi a păstrat biletul care atestă că a văzut filmul la cinema.

„Adevărul este că Dacia 1300 trezește nostalgii în sufletul oricărui român, așa că era firesc să apelăm la acest simbol al nostru. Dacia din film este una care aparține unui adevărat colecționar, un fan al mașinilor de epocă” (Dragoș Bucur).

Concursul, organizat în parteneriat cu Groupama, a început pe 7 octombrie, odată cu intrarea filmului în cinematografe, și ține până pe 4 noiembrie 2016. În plus față de premiul cel mare, Dacia 1300, cei înscriși pot câștiga o asigurare CASCO Gradual oferită de Groupama, o ieșire la masă cu Dragos Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, precum și produse promoționale oferite de Două Lozuri și Custom Cars. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe data de 15 noiembrie 2016.

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells