Emma Watson va juca în thriller-ul politic Colonia

de Cristina Grigore în 1 Oct 2014
Starul lui Harry Potter îl va avea ca partener de platou pe actorul din Rush, Daniel Brühl

Următorul proiect aliniat în orarul de lucru al lui Emma Watson, fosta vedetă a seriei Harry Potter, este Colonia, anunţă într-un comunicat de presă Majestic Filmproduktion, citat şi de Variety.com.

Pelicula, un thriller politic ce are ca subiect lovitura de stat din Chile, din 1973, în urma căreia preşedintele Salvador Allende a fost înlăturat de la putere. Manevra militară, realizată cu sprijinul CIA, a fost una cu consecinţe sângeroase pentru populaţia din Chile – a fost numit primul „9/11” – dar şi unul dintre momentele cheie ale Războiului Rece, prefigurând supunerea către grupul de economişti neoliberali americani în frunte cu Milton Friedman.

Watson va fi în film partenera lui Daniel Brühl, starul lui Rush. Cei doi îi vor interpreta pe Lena şi Daniel, doi îndrăgostiţi atraşi în harababura politică declanşată de implicarea americană în lovitura de stat. Potrivit sinopsis-ului, Lena va fi obligată să se alăture unui cult din regiunea sudică chiliană numită Colonia Dignidad, crezând că acolo este ţinut Daniel, răpit de poliţia secretă. „Colonia” se descrie drept o misiune caritabilă organizată de predicatorul Paul Schäfer, însă ascunde de fapt, o mulţime de secrete. Filmul are la bază o poveste adevărată.

Regia filmului este semnată de Florian Gallenberger (aclamat la Premiile Filmului German pentru drama biografică John Rabe), iar scenariul îi aparţine tot lui Gallenberger, în colaborare cu Torsten Wenzel. Filmările vor începe spre sfârşitul anului şi se vor desfăşura în  Luxembourg, Munchen, Berlin şi America de Sud.

Pe Emma Watson o vom vedea anul viitor, din 28 august, în thriller-ul lui Alejandro Amenabar, Regression, unde joacă alături de Ethan Hawke.

Exploreaza subiecte similare:

Emma Watson, Colonia Dignidad

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells