Emma Watson, cea mai „periculoasă” celebritate de pe internet

de Cristina Grigore în 11 Sep 2012
Emma Watson, cea mai „periculoasă” celebritate de pe internet

Dacă eşti curios să afli ce a mai făcut vedeta ta preferată, unde şi cu cine, dacă vrei să îi cauţi pozele şi să îi afli secretele, internetul este, desigur, locul potrivit. Dar şi cel mai amăgitor, curiozitatea dovedindu-se şi de această dată, o armă cu două tăişuri.

Potrivit listei publicate anual de firma producătoare de soft antivirus McAfee, celebrităţile feminine sunt cel mai adesea, momeala site-urilor unde, odată ajuns, îţi poţi infecta calculatorul cu softuri nocive (spyware), ce „fură” parole sau alte date confidenţiale. Anul acesta a urcat pe prima poziţie a topului actriţa Emma Watson, care a reieşit a fi cea mai „periculoasă” cyber-vedetă.

Watson o înlocuieşte în topul - dominat de numele actriţelor renumite - pe Heidi Klum, supermodelul ce mărea anul trecut, în anumite combinaţii de căutare (de genul „free downloads”, „nude pictures”), şansele de a fi expus unor softuri nocive (adware, spyware, phishing, viruşi şi altele).

Printre celebrităţile care se află pe lista celor de la McAfee se află şi atleţi, muzicieni, politicieni, comici şi designeri cunoscuţi. Publicitatea excesivă de care au parte de unele staruri nu pare să aibă o legătură directă cu riscul pe care numele lor îl presupune la căutarea pe internet. În ciuda faptului că sunt destul de des menţionaţi de presa online, Tom Cruise, Katie Holmes, Kristen Stewart şi Robert Pattinson nu au intrat în cele 50 de poziţii ale topului alcătuit de McAfee.

Ce alte concluzii au mai fost trase din lista în cauză? Starurile latino, celebrităţile feminine din lumea muzicii, dar şi supermodelele sunt, de asemenea, factori de risc în anumite căutări pe internet, iar an de an, nume noi se califică pe primele poziţii. Mila Kunis, Katherine Heigl, Anna Paquin, Brad Pitt şi Scarlett Johansson au ieşit în 2012 din topul 10 al vedetelor „periculoase”, însă poţi vede mai jos la ce nume trebuie să fii încă atent anul acesta, pentru a-ţi feri PC-ul de urmări neplăcute.

Cele mai „periculoase” vedete ale lui 2012, potrivit McAfee.com:

1. Emma Watson
2. Jessica Biel (cea mai riscantă celebritate în 2009)
3. Eva Mendes (nou intrată în top)
4. Selena Gomez
5. Halle Berry
6. Megan Fox (se afla pe locul 15 anul trecut)
7. Shakira
8. Cameron Diaz (cea mai riscantă celebritate în în 2010)
9. Salma Hayek
10. Sofia Vergara.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
HarryCineastul5 pe 11 septembrie 2012 10:06
=)) Cei care cauta asa ceva sunt prosti in doua sensuri: 1. Daca imaginea nu o gasesti printr-o simpla cautare pe Google, atunci orice alta varianta existenta poate fi un virus mai mult ca sigur.
2. Fanii adevarati ai Emmei ar stii ca o ea nu ar poza nici odata nud, insa cred ca numai maniacii l**agii ar cauta poze cu ea.

Costirik pe 11 septembrie 2012 18:32
:)))) nu ar poza?!?:))) e o betiva si oc***a:))
HarryCineastul5 pe 11 septembrie 2012 22:17
As si? *grabs popcorn*
Liviu2995 pe 11 septembrie 2012 14:41
Nu ma mira faptul ca Emma este prima in acest top,toata lumea stie ca fanii HP sunt cei mai numerosi si automat acestia cauta informatii despre actori pe google.
Pavel.F pe 11 septembrie 2012 15:50
ai dreptate HarryCineastul5 ea nu ar poza niciodata nud
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2012 16:40
ce top hilar :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells