Elizabeth Banks, antagonistă în reboot-ul lui Power Rangers

de Cristina Grigore în 3 Feb 2016
Actriţa o va interpreta pe Rita Repulsa, o vrăjitoare extraterestră care luptă pentru dominaţia galactică

Eroii francizei Power Rangers vor fi realansaţi pe marele ecran în 2017, când filmul regizat de Dean Israelite (Project Almanac) îşi va face debutul. Potrivit Deadline.com, pelicula va beneficia de prezenţa unei actriţe celebre. Elizabeth Banks (The Hunger Games, Pitch Perfect), a fost aleasă în rolul antagonistului principal – o figură binecunoscută de fanii seriei – Rita Repulsa, scrie TheHollywoodReporter.com.

O vrăjitoare extraterestră care luptă pentru dominaţia galactică, Repulsa este hotărâtă să extermine grupul de adolescenţi cu puteri extraordinare, porniţi să salveze lumea. În serialul de animaţie, vrăjitoarea avea un ajutor în puternicul Lord Zedd, ce nu a fost deocamată menţionat în scenariul noii pelicule.

Protagoniştii filmului, ce va intra în cinematografe pe 24 martie 2017, sunt Naomi Scott (Pink), Dacre Montgomery (Red), Ludi Lin (Black), RJ Cyler (Blue) şi Becky G (Yellow).

Exploreaza subiecte similare:

Elizabeth Banks, Power Rangers

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 3 februarie 2016 13:20
Asta mai lipsea - după ''Zoolander 2'', o continuare inutilă la un zero-film, acum urmează un reboot la serialul Power Rangers.....:))))))))))))))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells