Elektra - Nascuta pentru a lupta, antrenata sa ucida

11 Mar 2005
Elektra - Nascuta pentru a lupta, antrenata sa ucida
Saptamana aceasta, alte 4 premiere isi incep periplul pe marile ecrane de la noi.
In primul rand avem Elektra, un film de actiune cu Jennifer Garner, un spin-off la Daredevil. In aceasta pelicula, ecranizare a benzilor desenate Marvel aflam povestea completa a Elektrei, si nu doar franturi ca in Daredevil.
Elektra (Jennifer Garner) este frumoasa, puternica, misterioasa si sexy - o combinatie letala de gratie si forta. La scurta vreme dupa ce isi revine in mod miraculos dintr-o stare vecina cu moartea, Elektra traieste doar pentru a-si indeplini misiunile. O intorsatura neasteptata a soartei o pune in fata unei decizii care fie ii va schimba viata pentru todeauna, fie o va distruge definitiv.
A doua premiera din aceasta saptamana este Alfie, film castigator al Globului de Aur 2005 pentru cea mai buna melodie originala - “Old Habits Die Hard” (Muzica & Versuri: Mick Jagger & David A. Stewart). Jude Law joaca in acest remake al peliculei cu acelasi nume din 1966 cu Michael Caine in rolul principal.
Alfie schimba femeile ca pe sosete fara sa-i pese prea mult de consecintele dezastruoase pe care le are promiscuitatea sa, dar are franchetea si candoarea de a le comenta cu ironie, privindu-si audienta drept în ochi.
Alte doua premiere din aceasta saptamana sunt comedia frantuzeasca Agentii Zero-Zero / Double Zero si Balciul Desertaciunilor / Vanity fair (ecranizare a romanului de succes al lui William Makepeace Thackeray cu Reese Witherspoon).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells