Ea este cea mai sexy femeie în viaţă

de Cristina Grigore în 7 Oct 2012
Ea este cea mai sexy femeie în viaţă

Revista Esquire a ales cea mai sexy femeie în viaţă, iar numele ei nu face parte din industria muzicală şi nici nu coboară de pe podiumurile de modă. Vine însă dintr-un domeniu ce abundă la fel de mult în frumoase figuri feminine, cinematografia.

O ştii din oscarizatul Black Swan şi unele din comediile romantice din ultima vreme (Ted, Friends with Benefits). Ea este Mila Kunis, deţinătoarea de ieri, a unui titlu ce o va readuce în atenţia admiratorilor ei, care o pot admira şi în videoclipul realizat concomitent cu şedinţa foto pentru revistă.

Interviul acordat Esquire o înfăţişează pe vedetă directă şi naturală, fără să ia prea în serios titlul pompos oferit. „Mai degrabă aş prefera să fac scuba-diving”, notează ea în filmare. Este însă conştientă de importanţa pe care presa o are în ceea ce priveşte cariera ei,  cu condiţia ca acest lucru să nu o oblige la compromisuri care să îi altereze personalitatea.

„Ceea e fac şi cine sunt – e vorba de două lucruri diferite. Şi aşa va rămâne. Se întâmplă ca oamenii să piardă la un moment dat din vedere propriul fel de a fi şi ajung ori acele persoane la care visează ori acel tip de om a cărui imagine s-a format în ochii celor din jurul lor”.

„Eu cred că mă alătur acestei tendinţe voi uita cine sunt cu adevărat, iar mare parte din mine s-a format ca urmare a eforturilor şi învăţăturii părinţilor meu. Iar asta u vreau să pierd niciodată. Pentru că aş fi extrem de dezamăgită dacă nu îi voi face să fie mândri de mine”, a mai spus actriţa.

Kunis, în vârstă de 29 de ani, a terminat recent filmările la Oz: The Great and Powerful. Următorul proiect din agenda sa de lucru este The Angriest Man in Brooklyn, o comedie-dramă în care îi mai are ca parteneri de platou pe Robin Williams şi Peter Dinklage.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
scarly pe 7 octombrie 2012 14:11
=)))))) Bai cred ca e departe de adevar"nu contest ca are cei mai sexy ochi"
Bayard pe 7 octombrie 2012 14:30
Arata foarte bine, dar cea mai cea mai?? nu prea :). Pana la urma e prima oara cand aud de topul Esquire, cui ii pasa de ce spun ei? :)
rayker pe 7 octombrie 2012 14:40
nu merita titlul pentru ca sunt si altele si mai frumoase care cred ca nu sunt macar incluse in top
raducumihaitza20 pe 7 octombrie 2012 19:57
Eu cred ca este cat se poate de corect ca ea sa primeasca acest premiu.Sunt o multime de femei frumoase in lume si este foarte greu sa alegi una singura dar cred ca premiul este meritat.Arata splendid , naturala si toate cele.
cavallioty pe 7 octombrie 2012 21:12
normal ca nu toata lumea e de acord,fiecare are alte gusturi dar trebuie sa recunoasteti ca este frumoasa,nu cea mai fumoasa pentru unii din voi dar frumoasa
emi4bt pe 17 octombrie 2012 08:22
sa va fereasca Dzeu daca va aude bianca dragusan, Sanziana Buruiana, Andreea Tonciu si Simona Trasca ca o sa va sara fulgi din voi.....
alexarad18 pe 18 octombrie 2012 17:14
Sa fim seriosi, sunt femei mult mai frumoase decat Mila Kunis.
VerSusS pe 25 octombrie 2012 08:41
adevrat , Mila Kunis e o actrita nu prea cunoscuta dea lungu anilor , a aparut ca o `naluca` in ultimii ani , nu stiu exact dar pt 3-4 filme ce le are in palmares nu cred ca merita ea atentia presei asa de mult , cea mai sexy femeie in viata ? poate ochiii sunt de ea ca in rest ... o avut si ea noroc cu McKaulin Culkin ca ia oferit o rampa de lansare prin relatia dintre ei doi insa nu vad nimik interesant la ea , ca e frumoasa nah , multe femei frumoase sunt in lumea showbiz-ului si sexy da nah revista asta anonima ia oferit PUBLICITATE.
karenin08 pe 26 octombrie 2012 20:24
Cam greu sa spui ca exista una cea mai cea;dar pana la urma urmei trebuie si revista aceasta sa castige ceva bani si publicitate.
Mihai2103 pe 27 octombrie 2012 12:32
...Sexy..nu inseamna fratilor,până la urmă,doar sâni si fund! Mai e nevoie si de prezenta,prestanta,imagine publica de-o anumita factura,mimica,gestica,bla,bla...o gramada de multe alte elemente...ca asa,sunt multe.."sexy"..dar la ce le foloseste?!
Nu-i de ajuns,doar de la gât în jos!

alex_il_fenomeno pe 9 noiembrie 2012 20:06
chiar ca este o surpriza.
SANDA45 pe 11 noiembrie 2012 11:34
Nici nu ma asteptam sa fie ea.
puffulette pe 1 ianuarie 2013 06:45
Nu cred.. sunt altelea la fel de sexy, doar ca nu le poti compara deoarece fiecare are ceva aparte
octavinspector pe 3 ianuarie 2013 20:29
Utopie tinerilor !!
AndreBlack pe 19 ianuarie 2013 18:19
Chiar arata foarte bine .
Ovidiu239 pe 5 aprilie 2013 00:19
Mila Kunis e SUPERBA!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells