Ea este cea mai profitabilă actriţă

de Cristina Grigore în 27 Dec 2012
Ea este cea mai profitabilă actriţă

Revista Forbes a alcătuit recent lista actorilor de la Hollywood care au adus studiourilor cei mai puţini bani, deşi au fost plătiţi cu sume mari pentru apariţiile lor. De la Eddie Murphy, ocupantul locului întâi în topul în cauză trecem acum la Natalie Portman, numită în urma celor mai recente trei filme  în care a jucat cea mai profitabilă actriţă, ea aducând cele mai mari încasări studiourilor producătoare ce au avut-o în producţiile lor.

Dacă Portman s-a ales cu 42,70 de dolari pentru fiecare dolar care i-a fost plătit. Pelicula Black Swan a fost unul dintre succesele remarcabile din cariera sa, reuşind încasări globale de 329 milioane de dolari şi aducându-i un premiu Oscar pentru interpretare. Deşi pelicula Your Highness a eşuat la box-office, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu No Strings Attached sau Thor, ale căror încasări au propulsat-o în capul listei.

Pe locul doi în clasament se află Kristen Stewart, ce a adus 40,60 de dolari pentru fiecare dolar plătit. Poziţionarea ei este oarecum surprinzătoare, ştiut fiind că actritele care primesc cele mai mari onorarii sunt mai putin profitabile decat cele cu un onorariu mai mic. Însă succesul lui Snow White and the Huntsman, dar mai ales al lui The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 au transformat-o într-o foarte profitabilă actriţă.

Vezi mai jos lista completă, ce îi include şi pe colegii de platou din Twilight ai lui Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner.

1. Natalie Portman - $42.70

2. Kristen Stewart - $40.60

3. Shia LaBeouf - $35.80

4. Robert Pattinson - $31.70

5. Daniel Radcliffe - $30.50

6. Taylor Lautner - $29.50

7. Bradley Cooper - $25

8. Dwayne Johnson - $22.70

9. Amy Adams - $22.60

10. Kevin James - $22.40

Părerea ta

Spune-ţi părerea
darayawaus pe 28 decembrie 2012 15:33
Ce e foarte interesant e ca, din topul asta, doar doi pot fi numiti cu adevarat actori. Sau, mai bine zis, doua: Natalie Portman si Amy Adams. Restul reusesc sa vanda foarte bine ceva, dar nu stiu exact ce. Probabil imaginea, ca de talent... n-are rost sa vorbim.
nicolas84 pe 28 decembrie 2012 18:29
Si ca o completare la ce a spus darayawaus -> Dwayne J chiar nu e actor DAR macar in topul asta (fete+baieti) amestecat, doar el isi are locul la categoria barbati datorita muschilor(chiar si steroidizati), in rest toate, dar TOATE sunt fete:P
Macabru pe 28 decembrie 2012 20:31
Kristen Stewart, sigh ! Nu inteleg cum a ajuns asta mare actrita. Daca n-aparea in mega porcaria Twilight, nici ca avea oferte pentru alte filme. Taylor Lautner, Robert Pattinson..daca astia-s actorii de viitor, urmeaza cosmaruri ! Bradley Cooper in schimb, DA ! A jucat excelent in Limitless si The Words. Si Dwayne Jonson joaca bine, mai mult in statura de "good guy", care-i bate pe toti, datorita fizicului cladit in WWE. Pe Shia LaBeouf, sunt obisnuit sa-l vad doar in Transformers, cum pe Radcliffe sunt obisnuit sa-l vad ca Harry Potter. Parca-mi par ciudati in alte roluri. :))
alex_il_fenomeno pe 13 februarie 2013 16:59
Ma intreb care sunt cu cele mai mari pierderi....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells