Ea este cea mai frumoasă persoană din lume

de Cristina Grigore în 24 Apr 2014
Numele acestei actriţe a devenit cunoscut abia anul trecut, într-un film de Oscar

Actriţa de 31 de ani născută în Mexic şi crescută în Kenya, Lupita Nyong'o, a avut un ultim an excelent. După ce a devenit cunoscută internaţional datorită rolului secundar din 12 Years a Slave, ce i-a adus şi un Oscar, revista People a numit-o Cea mai frumoasă femeie din lume.

Graţioasa şi eleganta Lupita – ale cărei apariţii pe covorul roşu au fost extrem de apreciate – a declarat că titlul oferit de People reprezintă pentru ea ,,un compliment major”  şi o entuziasmează mai ales când se gândeşte la ,, toate fetele care se vor simţi ceva mai băgate în seamă când mă vor vedea pe copertă”. Datorită faptului că a trăit ulterior în Statele Unite, unde şi-a completat educaţia, a avut o vreme senzaţia că ,,pielea albă şi părul lung, drept, unduitor” este unul din atributele frumuseţii, pentru că aşa văzuse la TV. Acum însă, se bucură când i se spune că este frumoasă fără să adauge măcar o picătură de machiaj sau fără să se coafeze sau să-şi pună o rochie drăguţă.

În topul 10 pe lista celor mai frumoase femei din lume în acest an alcătuită de revista People, se mai află, după actriţa din 12 Years a Slave, Keri Russell, Jenna Dewan-Tatum, Mindy Kaling, Pink, Amber Heard, Gabrielle Union, Molly Sims, Stacy Keibler şi Kerry Washington.

Exploreaza subiecte similare:

Lupita Nyong'o, 12 Years a Slave, Keri Russell, Jenna Dewan-Tatum, Mindy Kaling, Pink, Amber Heard, Gabrielle Union, Molly Sims, Stacy Keibler, Kerry Washington, actor

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 24 aprilie 2014 10:23
Mindy Kalling si Pink? Ok, lista asta merita ignorata :)
cosmin742000 pe 24 aprilie 2014 13:23
Las-o in sange ,d aca si asta poate fi consierata macar draguta....Scaparam de Scarlett Johansson din locul asta si daduram perste aceasta sluta.
AndreBlack pe 24 aprilie 2014 18:04
Lupita ??? Really ???? Pfoaaa....no way. Mai frumoasa decat ea e chiar si Pink . Amber Heard si Jenna Dewan-Tatum sunt cele mai frumoase .
zeno.marin pe 26 aprilie 2014 16:33
Fumusetea nu trebuie privita simplist doar prin prisma aparentei fizice. Ma gandesc la candoare, inteligenta, feminitate, eleganta, lucruri care completeaza o femeie.
Err... asta e urata.

mitso pe 28 aprilie 2014 20:55
:-))
lupul1 pe 26 aprilie 2014 17:17
E scandura, cherestea 100% nu are sani ce plm astai pe locul 1 .
Iulidesprefilme pe 27 aprilie 2014 16:27
Aşa se spunea poate şi despre Halle Berry şi uite unde a ajuns... nu se ştie...gusturile nu se discută...o fi păpuşica asta de ciocolată ( în poleială albastră !) frumuşică în felul ei...
alex_il_fenomeno pe 16 noiembrie 2014 11:25
Doamne, un top facut complet "la misto"...Clar.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells