Ea ar putea fi răul cel mai mare în sezonul 8 al The Walking Dead

de Gloria Sauciuc în 1 Mai 2017
Atenţie, urmează spoilere pentru sezoanele 7 şi 8!

Sezonul 8 al serialului The Walking Dead se pregăteşte de o schimbare faţă de cărţile de benzi desenate: anume o nouă poveste, una care va oferi fanilor un dram de noutate odată cu toamna următoare. Serialul cu zombi o propune pe Jadis (Pollyanna McIntosh) drept următorul erou negativ.

Cu noi fire epice readuse şi cu altele lăsate deoparte, sezonul 8 din The Walking Dead ar putea să fie unul dintre cele mai diferite comparativ cu benzile desenate de până acum, scrie inquisitr.com. Dacă luăm sezoanele anterioare drept etalon, atunci fanii TWD ştiu foarte bine că AMC este mereu gata să creeze personaje şi lumi noi pentru fani. Ceea ce înseamnă că unele personaje sunt menţinute, în timp ce altele sunt omorâte prematur. Scott Gimple, producător executiv şi coordonator, a dat fanilor un indiciu pentru Sezonul 8, unul care poate crea mai multă confuzie. Atenţie, urmează spoilere pentru sezoanele 7 şi 8!

Aşa cum mulţi dintre noi ştim, Jadis l-a trădat pe Rick şi comunitatea din Alexandria atunci când, în secret, s-a aliat cu Negan şi cu banda sa. În finalul de sezon 7, Jadis a schimbat foaia şi l-a dezarmat pe Rick într-un moment cheie din finalul sezonului. Iată portretul perfect de oportunist(ă) căreia nu îi pasă de principii. O persoană care calcă pe cadavre, Jadis trăieşte după principiul „ce am găsit e al meu”, însă face o mare greşeală atunci când îl trădează pe Rick Grimes. Rick se va lupta cu Salvatorii, dar la un moment dat se va întoarce să o caute pe Jadis, cu răzbunarea în minte. Şi ea ştie asta, aşa că va derula atacuri preventive contra lui Rick. Mai mult, Negan însuşi ar putea deveni ţinta lui Jadis. „Ea este mercantilă, în niciun fel sentimentală. Ea ţine cu oamenii ei, şi lor nu le pasă decât de ei”, declara Scott Gimple despre sezonul 8. „Cred că e destul de inteligentă şi nu crede că poate schimba lucruri peste noapte. Negan trebuie să îşi păzească spatele, nu ea. Este cineva care ştie să profite de orice împrejurare”.

Numai timpul va spune cu adevărat cine este eroul negativ din sezonul 8. Serialul va reveni pe AMC America anul acesta, pe 15 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

The Walking Dead, Pollyanna McIntosh

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
redred2 pe 1 mai 2017 13:27
titlul in sine e spoiler
m00nstru pe 1 mai 2017 18:34
pai Neagan inca na murit cred cal tin tot sezonu 8
unkn0wn pe 1 mai 2017 20:00
Oricum serialul e destul de lungit, sezonul 7 a fost plictisitor tocmai din cauza asta.
YulianHD pe 1 mai 2017 20:35
Lol , sezonul 7 a fost bun din cauza ca Negan a facut curat . Negan este de departe cel mai bun antagonitst pe care TWD il poate avea, de asemenea si actorul ales foarte bine .Am mai avut tarfe antagoniste in TWD si nu a mers prea bine , Cred ca ar fii de asemenea cazul sa scapam de Carl , ca si Lori devine foarte enervant si overrated.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells