E ,,prea devreme” pentru extinderea universului cinematic al DC Comics

de Cristina Grigore în 10 Apr 2014
Afirmația îi aparține cineastului David Goyer și explică indecizia Warner Bros. în legătură cu viitoarele sale proiecte cu supereroi

Odată cu ofensiva Marvel – studiourile au anunțat recent că și-au planificat lansările cinematografice până în 2028 și au de gând să aducă pe marele ecran câte patru filme anual – Sony, Warner Bros și 20th Century Fox aproape că și-au făcut o misiune din a replica succesul pe care compania îl are datorită supereroilor. Warner Bros. s-a descurcat destul de bine cu trilogia The Dark Knight și Man of Stel, însă potrivit scenaristului și regizorului David S. Goyer, studioul nu este încă pregătit să își extindă universul cinematic.

,,Este prea devreme”, a explicat cineastul într-un interviu recent preluat de IGN.com. ,,Știu că Warner Bros. și-ar dori să facă din universul supereroilor DC Comics o structură mai bine închegată. Au existat discuții generale pe această temă, însă este chiar foarte, foarte devreme. Marvel a avut un succes enorm, însă nu sunt convins că ar trebui să încerce toți să îl imite. Până acum, au existat doar discuții în termeni generali”, a mai declarat Goyer.

Între timp, noul film Warner, Batman vs. Superman, va intra în cinematografe peste doi ani, însă deocamdată – dovada că studioul nu s-a decis încă – nu se știe nimic despre relansarea cinematografică a lui Batman, sau despre proximitatea unui film Justice Leauge.

Exploreaza subiecte similare:

David S. Goyer, The Dark Knight, Man of Steel, Batman vs. Superman

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 10 aprilie 2014 11:05
e clar.......cei de la warner brothers is dc comics se misca mult mai greu........e drept ca nu e bine sa ii copieze pe cei de la marvel.....insa e pacat ca se blocheaza in unele momente.......sper ca filmul batman vs superman sa fie foarte bun.....si poate incet,incet vor aparea si alte proiecte
OwYBeS pe 10 aprilie 2014 12:11
Intr-un univers paralel, DC lanseaza al treilea film Wonder Woman iar Marvel inca se chinuie cu un Iron Man reboot. As zice ca dupa 30 ani, unde sunt numai filme cu Superman si Batman (plus un esec: Green Lantern), ar fi deja timpul sa mai vedem si alti supereroi.
raulk pe 10 aprilie 2014 15:10
Cei de la DC au succes pe micul ecran cu Arrow si in curand cu The Flash fata de cei de la Marvel care esueaza cu Agents of S.H.I.E.L.D.
Bayard pe 10 aprilie 2014 15:16
Si cum crezi ca se compara incasarile din filme fata de cele din TV? :) Desi Arrow este urmarit, nu poate fi numit un mare succes... nu exista rumoare in jurul serialului, foarte multi (cu mine inclusiv) nu-l urmaresc.
MikkaelWolfganger pe 10 aprilie 2014 20:05
De fapt, Arrow e destul de popular si foarte multi il urmaresc(exceptandu-l pe Bayard).Da, bineinteles, nu isi va scoate parleala la modul in care si-o scot astia de la Marvel cu filmele lor ,dar cred ca baietii de la DC au gasit o zona destul de favorabila popularizarii unor supereroi care poate, daca ar rasari direct intr-un film ar insemna esec instant.
spartacus pe 10 aprilie 2014 17:37
Personal, nu am fost dat pe spate deloc de serialul ARROW, nu stiu ce vad altii la acest serial de il ridica in slavi atat de mult, dar... ma rog, gusturile nu se discuta. Insa un film pt marele ecran ARROW garantez ca nu se va compara cu serialul, adica nu va avea deloc succesul pe care il are seria la tv. Parerea mea.
creata_ciprian pe 10 aprilie 2014 18:48
Parerile sunt impartite. sincer asa zisul Man of Steel... a fost Praf.... ma uitam la film cum distrugeau aia doi tot orasul.... si se gandesc sa scoata si o partea a doua.... probabil in ruine.... Nu gasesc o explicatie cum construiesc astia orasu si pt partea a 2 a....sau se muta Man of Steel in Gotham....si o ia pe Louis cu el...sa faca un reportaj cu Batman.... nu ma mai intind....parerea mea e k cei de la DC.... in materie de filme sunt praf la toate capitolele.... dar recunosc astept sa vad ce fac acesti doi eroi... distrug pamantul.... :))))
DarkRazor pe 10 aprilie 2014 19:51
Geniule,e doar un film. Nu a fost distrus si New York-ul in Avengers? Si inca ceva,expertule, seria The Dark Knight apartine studiourilor DC. Pun pariu ca ti-a placut trilogia.
alex_il_fenomeno pe 1 octombrie 2014 21:56
Cred ca fanii impatimiti au primit cu greu aceasta veste.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells