E oficial. Ben Affleck va regiza un film Batman de sine stătător

de Cristina Grigore în 13 Apr 2016
Starul va fi atât protagonist, cât şi scenarist al peliculei

Aventurile Cavalerului Negru vor beneficia de o nouă abordare – poate şi o nouă trilogie – a cărei direcţie va fi dată de Ben Affleck. După o serie de zvonuri, studiourile Warner Bros. au anunţat oficial în cadrul CinemaCon, desfăşurat săptămâna aceasta în Las Vegas, că o peliculă de sine stătătoare cu Batman va ajunge pe marele ecran în regia celui care l-a şi interpretat pe supererou în Batman V Superman: Dawn of Justice.

Ştirea a fost publicată de TheWrap.com, care a subliniat lipsa detaliilor legate de proiect, printre care şi data lansării, mai ales că cei de la DC Comics au planificat mai multe producţii în viitorul apropiat.

Cert este că Affleck va şi apărea în noul film Batman şi va colabora la scenariu. Deşi criticii nu au fost prea indulgenţi cu pelicula lui Zack Snyder – cu un major succes la box office; a încasat 785,8 milioane de dolari internaţional – acest lucru nu a afectat planul celor de la Waner, de a lăsa noile aventuri ale lui Batman pe mâna celui premiat în 2012 cu Oscar pentru Argo.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Batman V Superman: Dawn of Justice, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 13 aprilie 2016 10:58
Ca regizor cred ca Affleck a demonstrat ca este bun dar ca Batman... Bale a fost cu doua clase peste :(.

Si un mic comentariu: Dawn of Justice nu este un succes la box-office. A fost profitabil dar doar atat Ca sa fie un mare succes ar trebui sa treaca de miliard ceea ce nu va reusit si cred ca asta il va costa pe Snyder...

Georgik1989 pe 13 aprilie 2016 12:47
Toata lumea, inclusiv criticii carora nu le-a placut filmul au zis ca Affleck e cel mai bun Batman din istorie. Filmul este deja un succes, chiar daca a fost blamat de critici, numai din vanzarile de produse promotionale si reclame si-a recuperat bugetul, si sunt sigur ca va trece de 900 milioane la box-office.
DarkRazor pe 15 aprilie 2016 00:12
Costirik a lipsit la matematica.
spartacus pe 13 aprilie 2016 15:48
Ben Affleck a dovedit deja ca este atat un regizor ff capabil (v. cele 2 Oscar-uri mai-sus mentionate), dar si un bun actor. De asemenea, atat ca regizor, dar si ca actor, a arătat că este EXTREM de serios și concentrat in abordarea oricărui scenariu pe care l-a abordat, de unde si laudele justificate ce i se aduc. Personal, nu pot decat sa ma declar ff multumit de faptul că va prelua frâile noului Batman, am încredere in talentul lui si abia ii astept filmele din serie. Părerea mea.
Costirik pe 13 aprilie 2016 22:39
E un haos total la Warner Bros.:)))) Ei vor sa faca un univers cinematografic asemeni Marvel, dar tot incearca noi abordari, relansari si alte vrajeli. Toata lipsa asta de rabdare o sa-i coste in final. Daca tot vrei univers, de ce sa ai in serialul The Flash un actor si in viitoarele filme alt actor?:)))
mihnea_aspru95 pe 13 aprilie 2016 23:31
Stai o ţâră sa vedem cum va ieşi Suicide Squad (Brigada Sinucigaşilor, deoarece eu cred ca acela va fi începutul adevarat al DCEU), aşa, şi apoi tragem concluzii. Corect ?! La Marvel/Walt Disney, le merge bine acolo (pentru ca au inceput in 2008), dar si DC/Warner Bros. așijderea (ei au inceput in 2013). Ideea e sa ne placa noua, nu criticului sau cati bani face (daca le merge EXCELENT la Box-Office, atunci este bine pentru noi (spectatorii), pentru ca vom avea mai multe filme de genu'). De exemplu, mie nu prea mi-a placut cum a inceput Star Wars-ul din 2015 (degeaba a facut peste 2 miliarde de $, ce naiba n-a intrecut nici TITANIC-ul, cred ca urmatoarele vor avea mai putin la box-office), poate se va schimba ceva cu ANTOLOGIA (alta serie de 3 filme), cu primul "Rogue One", care va ajunge la noi pe 16 decembrie, iar in 2017 (seria originala inceputa in 2015). Prin urmare, vom avea un film Star Wars in fiecare an, pana in 2020 (ceea ce nu-i rau, dar nici bine, depinde de continut). Salutare.
aurelian_grecea pe 15 aprilie 2016 12:51
DarkRazor, ai dreptate aici. Din cauza asta nu le vad eu niste capodopere. Te mai uiti pentru efecte, chiar daca uneori scenariul lasa de dorit.
VIBERS pe 18 aprilie 2016 23:51
Hai sa asteptam sa-l vedem pe Ben Afleck in filmul Batman si dupa putem comenta daca este cel mai bun Batman.Deocamdata, Christian Bale ii da clasa, desi nu el a fost cel mai bun in toata trilogia lui Nolan.
DarkRazor pe 19 aprilie 2016 03:27
Nu cred ca ii da clasa. Bale a jucat un Batman nesigur care inca nu stia daca a facut alegerile bune. Daca nu ma crezi, poti sa te uiti din nou. Be Affleck a jucat acel Batman matur care a trecut prin multe si nu se mai indoieste de nimic. L-a jucat bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells