Dylan McDermott și Maggie Q investighează cazuri de hărţuire şi comportament obsesiv în noul serial Stalker

de Cinemagia în 3 Feb 2015
Hărțuitorii (Stalker), un thriller psihologic despre o echipă de detectivi, începe în premieră la Diva cu două episoade difuzate miercuri, 4 februarie, la ora 21:00

Câștigătorul premiului Globul de Aur Dylan McDermott (Hostages, American Horror Story) și actrița Maggie Q (Nikita, Divergent) sunt protagoniștii noului serial Hărțuitorii (Stalker), un thriler psihologic care începe în premieră pe postul TV Diva, cu două episoade difuzate miercuri, 4 februarie, la ora 21:00. Diva este difuzat de RCS-RDS, UPC Romania, Telekom, Nextgen, AKTA.

Serialul îi are în rolurile principale pe Maggie Q şi pe Dylan McDermott şi este un thriller psihologic despre detectivii care investighează cazuri de hărţuire-voyeurism, hărţuire online şi obsesii romantice - în cadrul Unităţii de Evaluare a Ameninţărilor din Departamentul de Poliţie din Los Angeles (LAPD).

Detectivul Jack Larsen (McDermott) s-a transferat recent în această unitate de la Divizia Criminalistă din New York şi a avut deja probleme din cauza personalităţii lui puternice, încrederii în forţele proprii şi comportamentului problematic - dar toate acestea se pot dovedi a fi atuuri la noul lui loc de muncă. Şefa lui, Lt. Beth Davis (Q), este puternică, concentrată şi extrem de pricepută la ceea ce face, motivată de propria experienţă de victimă. Alături de restul echipei - tânărul şi ambiţiosul Detectiv Ben Caldwell (Rasuk) şi inteligentul Detectiv Janice Lawrence (Klaveno) - Larsen şi Davis evaluează nivelul de ameninţare al diverselor cazuri şi reacţionează înainte ca intimidarea să atingă un nivel alarmant, în timp ce încearcă să-şi ţine sub control şi propriile obsesii.

Atitudinea încrezătoare a lui Larsen și comportamentul lui neortodox intră în conflict cu personalitatea puternică a locotenentului Davis, care nu poate să-și uite trecutul tulbure, de victimă a unui urmăritor abuziv. Celor doi li se alătură o echipă entuziastă de experți și împreună se ocupă de un urmăritor obsedat de ideea de a le da foc victimelor sale și de un student de colegiu care susține că ar fi, la rândul lui, urmărit.

Distribuit în întreaga lume de Warner Bros. International Television Distribution, Hărțuitorii a fost creat de Kevin Williamson (The Following, Jurnalele vampirilor), care este şi producător executiv. Din distribuţie mai fac parte Mariana Klaveno (True Blood), Victor Rasuk (Godzilla, Cincizeci de umbre ale lui Grey) şi Elisabeth Röhm (Ţeapă în stil american). Serialul este o producţie marca Outerbanks Entertainment şi Warner Bros. Television.

Sinopsisuri episodice

1. Pilot

Detectivul Jack Larsen se mută de la New York la Los Angeles, iar în prima zi de muncă află că va lucra pentru Locotenentul Beth Davis din cadrul Unităţii de Intervenţie Tactică. Echipa se ocupă de două cazuri: un hărţuitor care are o predilecţie pentru incendierea victimelor şi un student acuzat de atac agravat, care spune ulterior că a fost legitimă apărare - fusese atacat de Perry, un fost coleg de cameră pe care îl dăduse afară. În paralel, Jack stă cu ochii pe o mamă şi copilul lui, iar ulterior aflăm că aceasta e fosta lui iubită, procurorul-adjunct Amanda Taylor, şi băiatul lor, Ethan Taylor. În cele din urmă, Perry o urmăreşte pe Beth acasă.

2. Whatever Happened to Baby James?

Beth, Jack şi Unitatea de Intervenţie Tactică investighează cazul unei adolescente urmărite de cineva, care îi sparge casa, dar îşi dau seama repede că nu ea este ţinta atacatorului. În paralel, Perry merge la Beth la muncă.

3. Manhunt Jack se întreabă cu voce tare de ce îl urăşte Beth.

Cara se pregăteşte de nunta cu iubita ei lesbiană, dar înainte de eveniment este împuşcată de un lunetist. Fostul soţ al Carei, Paul (Preston Jones), e suspectat imediat: a apărut la ceremonie cu două ore mai devreme şi nu a reacţionat deloc bine la vestea că este părăsit pentru o femeie. Dar situaţia ia o întorsătură neaşteptată când echipa descoperă că tatăl victimei, Jimmy (Louis Herthum), poliţist în Los Angeles, avea destui duşmani, printre care şi un veteran din Forţele Speciale (Michael Irby) pe care Jimmy l-a concediat pentru că era instabil.

4. Phobia

Unitatea de Intervenţie Tactică se ocupă de cazul unui hărţuitor care se foloseşte de fobiile femeilor pe care le terorizează. Jack sapă mai mult şi vine cu o teorie: suspectul vrea să-şi terorizeze victimele, asta în excită, nu uciderea lor. Astfel, echipa ajunge pe site-uri de dating, care fac legătura între victime, şi descoperă un caz de viol în care suspectul, Chris Powell (David Chisum), a scăpat de conadamnare.

5. The Haunting

În timp ce investighează o serie de ameninţări ciudate, Unitatea de Intervenţie Tactică descoperă că locuinţa victimei are o istorie dubioasă şi ar putea fi bântuită. Când pericolul atinge cote mortale, echipa petrece noaptea de Halloween la un bal mascat, unde caută un atacator crezut de multă vreme mort.

6. Love Is a Battlefield

După ce o filantroapă înstărită trece printr-o serie de întâmplări alarmante, Unitatea de Intervenţie Tactică îl ia la întrebări pe fostul ei soţ şi pe mult mai tânăra lui iubită. În paralel, Amanda ameninţă că va dezvălui trecutul întunecat al lui Jack.

7. Fanatic

Casa actriţei Nina Preston (AnnaLynne McCord), protagonista unei populare emisiuni („Savage Shore”), este spartă: găseşte muzica pornită, lumânări aprinse, masa pusă şi petale de flori aruncate pe pat, dar nu reuşeşte să-l vadă bine pe atacator. În ultimul an, tânăra a fost urmărită de patru fani obsedaţi. Echipa o cercetează pe Heather Miller (Bethany Orr), o fană potenţial violentă şi nebună, care a mai fost arestată. Dar aceasta nu pare a se potrivi profilului. Aşa că îl urmăresc şi pe paparazzo-ul Edward Gaines (Scott Michael Campbell), care pare a şti mereu unde se va afla Nina.

8. Skin Mark

Evans Richards (Marc Blucas) îşi bagă familia în casă, când - în timpul unui picnic de cartier - o bandă de motociclişti ameninţători trec prin zonă. În acea seară, în timp ce face duş, îşi aude soţia - Christina (Christina Vidal) - ţipând. Iese rapid afară, fără cămaşă pe el, şi vede că peluza i-a fost incendiată, iar vecinii constată că omul are tatuaje pro-naziste. Când echipa îl ia la întrebări în legătură cu trecutul lui, pentru a evalua ameninţările primite de familia lui, omul spune că şi-a schimbat părerile după ce s-a îndrăgostit de soţia lui latino.

9. Crazy for You

Un psihiatru crede că este urmărit de un pacient cu tendinţe de suicid, iar Unitatea de Intervenţie Tactică descâlceşte un mister complicat despre suspect şi acţiunile complicate pe care le-a pus la punct pentru a-şi teroriza victima. Investigaţia personală a lui Beth - în legătură cu propriul ei hărţuitor - are o concluzie uluitoare.

10. A Cry for Help

Henry White (Jeff Howard), un şofer de autobuz, e bătut noaptea, la depou. Henry apelează la echipă pentru că e sigur că vinovata e Nora Garcia, o femeie cu care a avut o aventură de o noapte. Dar Nora are un alibi solid. Nu trece mult şi Henry e atacat brutal, acasă, de o femeie: mâinile îi sunt bătute în cuie pe tăblia patului. Ulterior, Sophia (Chasty Ballesteros) e atacată de o clientă, „Danielle”, în salonul ei de coafură.

11. Tell All

Stella (Laurie Fortier), fosta soţie a unui jucător de hochei profesionist, Tom Wade (Jason Wiles), este urmărită la ea acasă. Tom pare a fi vinovatul, dar bărbatul are un alibi solid. Unitatea de Intervenţie Tactică descoperă că Stella a scris o carte în care a povestit totul despre relaţia lor şi care urmează să fie publicată, aşa că echipa începe să investigheze persoanele cărora informaţiile din volum le-ar putea face rău.

Exploreaza subiecte similare:

Stalker, Maggie Q, Nikita, Divergent, Dylan McDermott, Hostages, American Horror Story, The Following, The Vampire Diaries, True Blood, godzilla, Fifty Shades of Grey, Elisabeth Röhm, Kevin Williamson, Mariana Klaveno

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells