Dwayne Johnson şi Zac Efron - iată cât de sexy vor arăta şi înainte să se lupte cu valurile în Baywatch

de Cristina Grigore în 24 Feb 2016
Fotomodelul Sports Illustrated devenit actriţă, Kelly Rohrbach, va apărea în rolul făcut celebru de Pamela Anderson

Filmările noului Baywatch nu a început de mult, iar după imaginile în care Dwayne Johnson şi-a etalat muşchii, tatuajele şi fetele urmează… costumele mulate prin care salvamarii le îmbracă pentru a-şi ascunde trupurile bine lucrate. Starul şi producătorul filmului a urcat pe contul său de Instagram noi fotografii, în care apare alături de Zac Efron.

„Personajul meu, Mitch Buchannon tocmai i-a ţinut persoajului jucat de Zac un discurs important despre ce înseamnă să ai ‘curaj Alfa’. Iar replicile lui Zac au fost nemaipomenite!”, a scris Johnson.

„Este un tip grozav şi talentat. Pregătiţi-vă de distracţie, pentru că plaja nu va mai fi niciodată la fel”, a mai notat starul.

Distribuţia lui Baywatch este formată din Alexandra Daddario (San Andreas), Priyanka Chopra, Ilfenesh Hadera, Jon Bass şi fotomodelul Sports Illustrated, Kelly Rohrbach (în rolul făcut celebru de Pamela Anderson). Sub regia lui Seth Gordon (Horrible Bosses), filmul va avea premiera în mai 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Zac Efron, Baywatch

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells